Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a fost dorit la Dinamo, după ce "alb-roşii" au primit lovitura din partea tribunalului: "Insolvenţa e tot un fel de hoţie"

Antrenorul care a fost dorit la Dinamo, după ce "alb-roşii" au primit lovitura din partea tribunalului: "Insolvenţa e tot un fel de hoţie"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi antrenorul dorit recent de alb-roşii, Viorel Moldovan, a vorbit despre situaţia clubului din "Ştefan cel Mare".

Viorel Moldovan, după ce Dinamo a primit lovitura din partea tribunalului

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, planul de reorganizare modificat al FC Dinamo, decizie care poate fi contestată în termen de şapte zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Dinamo este în insolvenţă, iar Viorel Moldovan a depâns atât situaţia fostului său club, cât şi modul în care sunt trataţi fotbaliştii care trec printr-o situaţie asemănătoare echipei din "Ştefan cel Mare". 

"E normal, te aşteptai. Insolvenţa e tot un fel de hoţie. În Elveţia nu e aşa. La noi au profitat din acest lucru şi prin legea asta au făcut o chestie prin care beneficiază tot clubul, îi păcăleşti pe oameni, dar se ajunge tot la faliment.

Să vă spun ceva. În 2004 m-am transferat de la Nantes la Servette. A venit un patron, un imoresar, au dat afară tot ce era bun la Genova, a transferat en gros, inclusiv pe mine, au oferit salarii mari şi la interval de patru luni, în iarnă, clubul a dat faliment. Nu s-a mai stat de vorbă despre insolvenţă, iar acel patron a fost arestat, a făcut închisoare. 

La noi trebuie revizuit total la nivel de cluburi. Trebuie legislaţie clară. Eu nu am pensie... Ce pensie am eu? Cluburile nu au plătit taxele spre stat, sunt mulţi fotbalişti care au activat în România. E o meserie! Eu am evoluat 10 ani în străinătate şi am profitat de lucrul ăsta", a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport. 

Decizia Tribunalului Bucureşti

“Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată. Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022”, este soluţia pe scurt pronunţată marţi, potrivit portal.just.ro.

 

Afla mai multe despre: viorel moldovandinamo bcuuresti 

viewscnt
Articole similare