Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". Haaland, acord pentru transfer: se face pentru 100 de milioane € | BREAKING NEWS

"Da". Haaland, acord pentru transfer: se face pentru 100 de milioane € | BREAKING NEWS
Comentarii

Erling Haaland (23 de ani), prinicpala gură de tun a lui Manchester City, şi-a dat acordul pentru transferul la o echipă-gigant din Europa. Deşi abia a semnat cu formaţia lui Pep Guardiola, atacantul norvegian şi-a gândit deja următorul pas în carieră.

Echipa care a obţinut acordul de transfer al lui Erling Haaland este Real Madrid, care îl are pe norvegian pe listă ca "Planul B" în cazul în care ratează transferul lui Kylian Mbappe (25 de ani), cel care îşi termină contractul cu PSG în vară şi cu care Florentino Perez negociază de ceva vreme pentru a-l convinge să accepte mutarea pe "Santiago Bernabeu".

Florentino Perez are "Planul B", în cazul în care îl ratează pe Kylian Mbappe

Pentru a nu mai păţi ce a păţit în vara lui 2022, când Real Madrid a fost lăsată cu buza umflată de Kylian Mbappe, aflat în aceeaşi situaţie ca acum la Paris, Florentino Perez şi-a luat măsuri de precauţie. Potrivit Diario Gol, Erling Haaland şi-a dat acordul să joace pentru Real Madrid, în cazul în care aducerea lui Mbappe eşuează.

Transferul lui Erling Haaland la Real Madrid se va face pentru 100 de milioane de euro, după ce Manchester City a plătit undev la aproximativ 70 de milioane de euro pentru a-l lua de la Borussia Dortmund în 2022, când a ajuns pe Etihad Stadium. Norvegianul a discutat cu agentul său a transmis, scrie sursa citată, că dacă Florentino Perez îl caută, vrea să ajungă la Real Madrid.

Erling Haaland a câştigat o triplă istorică în tricoul lui Manchester City în sezonul trecut, campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. În acest sezon, Haaland a marcat 19 goluri şi a livrat cinci pase decisive în 23 de meciuri (1975 de minute) din toate competiţiile.

180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haaland transfer real madriderling haaland acord transfererling haaland transfer real madridreal madrid acord transfer haalandhaaland acord transfer real madrid 

viewscnt
Articole similare