Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dă-mi o palmă!”. Răducioiu, discurs senzaţional după ce a fost acuzat că l-a criticat pe Iordănescu: ”Îmi vine să plâng, clasamentul plânge” | VIDEO EXCLUSIV

”Dă-mi o palmă!”. Răducioiu, discurs senzaţional după ce a fost acuzat că l-a criticat pe Iordănescu: ”Îmi vine să plâng, clasamentul plânge” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În urma remizei cu Finlanda, Florin Răducioiu a analizat jocul prestat de România şi recunoscut că nu a fost deloc impresionat. Comentariile sale au fost interpretate ca critici, iar Edi Iordănescu i-a dat replica acestuia în conferinţa de presă dinaintea jocului cu Bosnia.

Deşi România a arătat o nouă faţă împotriva Finlandei, rezultatul obţinut de ”tricolori” nu a fost cel dorit, iar şi jocul prestat de jucătorii noştri a fost bun doar pe alocuri.

Florin Răducioiu a analizat duelul dintre cele două şi a recunoscut că nu a fost impresionat în mod special de jocul României, punctând că trebuia să câştige un astfel de duel.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei decisive cu Bosnia, Edi Iordănescu a fost întrebat despre presupusele critici primite de la Răducioiu şi nu numai, iar răspunsul acestuia nu a fost cel mai elegant.

Surprins şi dezamăgit de reacţia selecţionerului la aceste declaraţii, Florin Răducioiu a ţinut un discurs senzaţional, prin care a exemplificat perfect momentul dificil prin care trece echipa naţională.

Fostul internaţional român a explicat că şi-ar dori din suflet să îi dea o palmă, metaforic, Iordănescu şi să câştige meciul cu Finlanda, punctând la final că, în Nations League, ”clasamentul plânge”.

Florin Răducioiu, discurs senzaţional după ce a fost acuzat că l-a criticat pe Edi Iordănescu

Dă-mi o palmă! În sensul dă-mi o palmă acum, metaforic vorbind, câştigă meciul cu Finlanda, câştigă meciul de mâine, eu vreau să fiu dezminţit.

Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui, echipa naţională, joacă foarte bine, dar mai ales că câştigă, asta e totul.

Şi da, are dreptate (n.r. Panduru, că nu ar trebui să răspundă Iordănescu la critici înaintea unui astfel de meci), nu e momentul de a intra în polemici cu mine, cu Ganea, cu Pandi, trebuia să laşi deoparte asemenea lucruri şi să te concentrezi pe meciul de mâine, care e extrem de important.

Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng, îmi vine să plâng”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Luni seara, România va primi vizita Bosniei, în ultima etapă a grupelor Nations League. Dacă nu reuşesc un rezultat mai bun decât cel al Finlandei împotriva Muntenegrului, ”tricolorii” vor retrograda în divizia C.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare