Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă era în careu, era penalty. Nu e uşor să anulezi golul campionatului”. Concluzie inedită după cea mai controversată fază din CFR - FCSB | EXCLUSIV

”Dacă era în careu, era penalty. Nu e uşor să anulezi golul campionatului”. Concluzie inedită după cea mai controversată fază din CFR - FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au făcut unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din Superligă, dar derby-ul s-a terminat nedecis. Bucureştenii au avut un gol anulat după o fază controversată, una în care golul incredibil al lui Florin Coman nu a fost validat.

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superligă României.

Tachtsidis a deschis scorul pentru gazde (7), iar Olaru a egalat pentru oaspeţi, în minutul 26.

Dar meciul a avut şi o fază extrem de controversată, care ar fi putut decide soarta jocului.

Mai exact, în minutul 51, Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele. 

Între momentul în care a avut loc intervenţia respectivă şi golul marcat de Coman au trecut aproximativ 20 de secunde.

Faza dintre Creţu şi Otele s-a petrecut la minutul 50:17, iar execuţia superbă a lui Florinel Coman a intrat în plasă la momentul 50:37.

Sebastian Coltescu nu judecă ca fiind fault în timpul jocului, după care este chemat la margine şi se uită pe monitorul VAR, pentru ca mai apoi să anuleze reuşita lui FCSB-ului.

”Mi se pare că i-a salvat de câteva cartonaşe pe cei de la CFR”

În studioul Orange Sport, fiind întrebat dacă faza respectivă, în mod ipotetic, ar fi avut loc în careul FCSB-ului, Basarab Panduru a reacţionat:

”Cred că da, că am văzut şi mai nimicuri date penalty-uri. Nu cred că poţi să treci peste faza asta. Cred că era penalty. Vine cu piciorul ăla stâng şi îi dă peste picior. Nu mă interesează.

Nu ai cum să faci o asemenea alunecare în careu. Dacă faci o asemenea alunecare în careu, nu ai cum să joci în prima ligă. Nu ai cum să faci aşa ceva. Nu e uşor să iei o asemenea decizie şi să anulezi golul campionatului. Cu atât mai mult apreciezi decizia.

Mi se pare că (n.r. Colţescu) a tras puţin cu CFR. I-a salvat de câteva cartonaşe. Un pro acolo aşa mic, cât se poate el de mic”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În urma acestei remize, FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuperligaflorinel comanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare