Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă mai jucăm cu ei, niciodată nu va mai fi rezultatul de atunci”. Emil Săndoi a prins curaj după tragerea la sorţi. A anunţat obiectivul României U21 la EURO

”Dacă mai jucăm cu ei, niciodată nu va mai fi rezultatul de atunci”. Emil Săndoi a prins curaj după tragerea la sorţi. A anunţat obiectivul României U21 la EURO

Echipa națională

Comentarii

Emil Săndoi a comentat tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2023, turneu ce va avea loc în România şi Georgia. Selecţionerul ”tricolorilor mici” nu a avut vreo predicţie legată de adversarele din grupă, dar a anunţat obiectivul echipei pentru turneul final.

Selecţionata României U21 va evolua în grupa B alături de Ucraina, Croaţia şi Spania, la EURO U21 din 2023, găzduit de România şi Georgia, conform tragerii la sorţi de la Ateneul Român.

Emil Săndoi: ”Dacă mai jucăm cu ei, niciodată nu va mai fi rezultatul de atunci”

Emil Săndoi a comentat evenimentul şi a anunţat că obiectivul României U21 la turneul final este trecerea de grupe.

Acesta a subliniat şi că amicalul pierdut categoric cu Spania (1-4) a fost doar o greşeală şi că acest scor nu se va mai repeta.

Selecţionerul reprezentativei de tineret a fost întrebat dacă este mulţumit după tragerea la sorţi care a fost efectuată de Ianis Hagi.

”Nu ştiu, o să vedem asta pe parcursul turneului. Nu ştiu ce-aş putea să spun acum după tragerea la sorţi. Întâlnim iarăşi Spania, Daca vă amintiţi, am făcut o declaraţie după meciul amical, că dacă mai jucăm de multe ori cu ei, niciodată nu va mai fi rezultatul care a fost atunci.

E o grupă complicată, era normal să fie aşa, şi Ucraina are echipe de club, are Şahtior care joacă în UCL, Dinamo Kiev, Croaţia are la fel pe Dinamo Zagreb, dar am încredere în generaţia pe care o avem.

Avem şi o mare responsabilitate, având în vedere că turneul final se joacă la noi  Ne dorim să facem un parcurs bun şi să ieşim din grupă în primul rând”, a declarat Săndoi.

Emil Săndoi a vorbit şi despre performanţele generaţiilor precedente ale României U21 la EURO, în 2019, pe vremea lui Mirel Rădoi, şi în 2021, cu Adi Mutu la cârmă.

”Nu ştiu, eu am mai dat declaraţii şi înainte, nu vreu să facem comparaţii între generaţii, s-a reuşit o performanţă deosebită, o semifinală, la fel şi după aceea, cu Mutu, chiar dacă n-a ieşit din grupe, echipa n-a pierdut niciun joc, ne dorim şi noi să fim pe urmele celor două generaţii de dinainte.

Am avut doar o singură acţiune, dar să ştiţi că sunt mulţumit, pentru că de la primul meci amical, cu Spania, până la cel de-al doilea, s-a văzut o schimbare clară.

Acum avem unele probleme, aveam perfectat un singur amical cu Ucraina în noiembrie şi, din păcate, am căzut cu Ucraina în grupe. Nu cred că mai vor să joace, aşa ne-au  transmis. Deci vom fi presaţi de timp, va trebui să găsim cel puţin un adversar pentru luna viitoare, iar după aceea vor fi cele doua amicale din primăvară, cu Portugalia şi Germania, doi adversari de calibru.

Jucătorii noştri trebuie să fie concentraţi la toate evoluţiile pe care le au în campionat, pentru că la un turneu final întâlneşti adversari care joacă în UCL, în campionate puternice. Vro trebui, antrenament de antrenament, joc de joc, să se autodepăşească”, a adăugat selecţionerul de 57 de ani, după tragerea la sorţi.

Afla mai multe despre: emil sandoiromania u21 

viewscnt
Articole similare