Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dan Petrescu nu mă place, iar sentimentul este reciproc”. Ce a spus Alex Chipciu despre plecarea de la CFR şi relaţia cu ”Bursucul”

”Dan Petrescu nu mă place, iar sentimentul este reciproc”. Ce a spus Alex Chipciu despre plecarea de la CFR şi relaţia cu ”Bursucul”

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a semnat cu Universitatea Cluj, în această vară, după despărţirea de marea rivală, CFR.

Mijlocaşul, în vârstă de 33 ani, a semnat cu ”şepcile roşii”, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia, pentru care adunase 77 de meciuri, în patru sezoane.

Fostul fotbalist al lui Anderlecht a vorbit, într-un interviu, despre ruptura cu Dan Petrescu şi ce l-a determinat să plece de la campioana României.

Nici acum nu ştiu care este problema mea cu Dan Petrescu. Probabil este vorba de nepotrivire. Când nu îţi place de un om nu ai explicaţii. Asta este reciproc. Contează enorm acest lucru.

S-au întâmplat multe lucruri după, unele legate de fostul preşedinte, ce au afectat lucrurile. Vreau să fiu corect. Nu pot spune că eram Maradona. Orice jucător poate spune că Dan Petrescu m-a neîndreptăţit.

La o şedinţă a spus că poate este nedrept faţă de mine că nu m-a băgat, dar nu are ce să facă. Nu pot spune că mi-a displăcut Dan Petrescu ca şi persoană, dar voiam să joc mai mult.

Este un atrenor foarte bun, am mai spus-o, dar nu îmi pot omorî sufletul. Nu pot face orice sacrificiu doar ca să fiu campion.

Prefer să joc la ”U” Cluj, decât să-mi iei din personalitate. Prefer să simt acea nebunie, decât să fiu ţinut cu biciul”, a declarat Alex Chipciu, pentru Fanatik.

Alex Chipciu, despre plecarea de la CFR şi relaţia cu Dan Petrescu

Întrebat de modul în care Dan Petrescu pregătea echipa, Chipciu a răbufnit.

Este ceva mai mult decât disciplină. Nu vreau să folosesc cuvinte dure. Eu sunt disciplinat,doar nu sunt tâmpit. Nu era ce trebuie pentru pentru sufletul meu. Eu nu pot să fiu aşa.

Dacă eram aşa, mai puneam o perie pe antrenor, pe acolo. Dan Petrescu nu a fost pe sufletul meu, şi nici eu pe al dumnealui. Este clar.

A fost un jucător fabulos, nu vreau să îî iau din merite. Golul împotriva Angliei mi-a marcat copilăria”, a adăugat Chipciu.

FC Braşov, Forex Braşov, Dacia Unirea Brăila, FCSB, Sparta Praga, Anderlecht, FCSB, CFR şi Universitatea Cluj sunt echipele pentru care a evoluat mijlocaşul născut la Brăila, în cariera profesionistă.

În tricoul naţionalei României, a bifat 46 de meciuri, în care a izbutit să marcheze de şase ori.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare