You are here:

Dani Coman, mesaj pentru suporterii rapidişti, după primul meci al lui Marius Şumudică: "El nu s-a ocupat de astea, să înţeleagă" | EXCLUSIV

Dani Coman, mesaj pentru suporterii rapidişti, după primul meci al lui Marius Şumudică: "El nu s-a ocupat de astea, să înţeleagă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la FC Argeş, Dani Coman, a comentat schimbarea de situaţie la Rapid, iar despre sosirea lui Marius Şumudică a vorbit la superlativ.

Dani Coman a oferit un nou verdict, după ce a spus că "identitatea clubului Rapid se pierde"

În iunie, Dani Coman a spus că la Rapid "identitatea clubului se pierde, poate asta se doreşte", după plecarea lui Daniel Niculae şi instalarea lui Neil Lennon. 

Atunci, fostul portar de la Rapid l-a cerut antrenor în Giuleşti pe Marius Şumudică, lucru care s-a întâmplat două luni mai târziu. 

După Poli Iaşi - Rapid 1-2, în Superliga, Dani Coman le-a transmis fanilor rapidişti să aibă răbdare cu Marius Şumudică, cel care nu s-a ocupat transferuri şi pregătirea de vară. 

"E cel mai important aspect, faptul că Marius Şumudică s-a întors la Rapid, a produs o altă stare de spirit. Mi-a plăcut cum a arătat Rapidul aseară, din punct de vedere al determinării. Nu a avut timp să-şi impună un anumit stil de joc, dar din punct de vedere al determinării, al agresivităţii pozitive, echipa a arătat mult mai bine. Chiar dacă au suferit pe final, au fost cei care au meritat să câştige. 

"Marius Şumudică şi-a asumat un risc" la Rapid Bucureşti

Cel mai e greu că şi-a asumat un mare risc. El nu a făcut pregătirea cu echipa, nu a participat la transferurile făcute, dar la cum îl cunosc eu pe Şumi cred că îşi va îndeplini obiectivele. Este un antrenor extrem de bun şi, când vorbesc despre antrenori, nu mă gândesc doar la aspectul faptului pe unde a fost că a ştiut să producă un grup. Când mă refer la antrenor vorbesc din toate punctele de vedere, cum antrenează, cum transmite informaţii către jucători, felul în care vede adversarul şi în momentele de joc ia deciziile importante. 

Şumudică e un mare antrenor. Şumudică are experienţa necesară să gestioneze bine momente, nu trebuie să se teamă de nimic. Are o echipă bună, are stabilitate din toate punctele de vedere, are suporterii aproape de echipă şi, până la urmă, nu are nevoie decât de timp, iar lumea trebuie să înţeleagă că nu el a făcut pregătirea, nu el a participat la transferuri şi să-i acorde circumstanţe atenunte şi să aibă răbdare. 

Şumudică va duce Rapid unde îşi doresc. Sunt convins că-şi va îndeplini toate obiectivele", a declarat Dani Coman, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: marius sumudicadani comanmarius sumudica rapid 

viewscnt
Articole similare