adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, atacat cu bulgări de suporterii CFR-ului. Colţescu n-a stat cu mâinile în sân. Cum a reacţionat. VIDEO

Darius Olaru, atacat cu bulgări de suporterii CFR-ului. Colţescu n-a stat cu mâinile în sân. Cum a reacţionat. VIDEO

Superliga

Comentarii

Darius Olaru a fost atacat cu bulgări de galeria CFR-ului, la o fază petrecută în finalul meciului.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB (scor 0-1) s-a desfăşurat în condiţii meteo dificile, după ce Cluj-Napoca a fost lovită de un front de aer rece, care a adus temperaturi foarte scăzute, vânt şi ninsoare.

Ultraşii lui CFR Cluj au profitat de zăpada din tribune şi au aruncat constant bulgări înspre jucătorii FCSB-ului. Cel mai ”bombardat” a fost Darius Olaru.

Sebastian Colţescu a intervenit după ce Darius Olaru a fost bombardat cu bulgări de zăpadă

În minutul 89, când FCSB conducea cu 1-0, Darius Olaru a căzut foarte uşor la duel purtat aproape de tuşa dinspre locul în care stătea galeria lui CFR Cluj.

Suporterii lui CFR Cluj au considerat că Darius Olaru n-a făcut altceva decât să tragă de timp şi că lovitura n-a fost chiar atât de puternică.

Nemulţumiţi, mulţi dintre fanii care se aflau în acel sector de stadion au început să arunce zeci de bulgări înspre Darius Olaru. Mulţi dintre ei l-au nimerit pe căpitanul FCSB-ului.

Sebastian Colţescu, centralul partidei, a intervenit şi l-a ajutat pe Darius Olaru să plece din acea parte a terenului. Însă a încasat şi el câţiva bulgări de zăpadă.

Faza l-a făcut pe Mădălin Negoiţă, comentatorul meciului, să sancţioneze comportamentul galeriei:

”Luat la bulgări Darius Olaru, este ajutat inclusiv de brigada de arbitri. E urât... Domnilor, v-aţi lăudat că aici (n.r. la Cluj) este civilizaţie, că aici e un punct mai aparte, mai elegant...”, a spus comentatorul Mădălin Negoiţă.

Fanii lui CFR Cluj au aruncat constant bulgări în teren

De altfel, comportamentul galeriei faţă de Darius Olaru n-a fost un moment singular. Pe tot parcursul meciului, jucătorii FCSB-ului care au ajuns în marginea terenului au avut probleme cu bulgării aruncaţi din tribune.

Andrei Cordea spune că la toate derby-urile pe care le-a jucat pe terenul lui CFR Cluj au fost probleme cu suporterii:

”Am îngheţat, frig rău, rău, nu ne aşteptam. Când am plecat din Bucureşti era mai bine. Când am ajuns aici, frig, vijelie, ninsoare. Dar important e că am obţinut cele 3 puncte, aveam nevoie de ele.

Mereu, când venim la Cluj, ne atacă din toate direcţiile, dar noi trebuie să ne vedem de joc şi să ne facem datoria”, a spus Cordea la finalul partidei.

FCSB s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu CFR Cluj, graţie golului înscris de Edjouma, în minutul 85. Partida a fost transmisă de Orange Sport 1.


 

viewscnt
Articole similare