adplus-dvertising
You are here:

David Popovici, campion şi la declaraţii: ”Dacă vreodată o să mi se urce la cap, voi primi două palme imaginare de la apropiaţi”

David Popovici, campion şi la declaraţii: ”Dacă vreodată o să mi se urce la cap, voi primi două palme imaginare de la apropiaţi”

Sporturi

Comentarii

După ce a fost absolut fenomenal în bazinul de înot de la Budapesta, David Popovici a fost savuros şi în declaraţiile date după ce a devenit campioană şi la proba de 100 de metri liber.

David Popovici, campion şi la declaraţii: ”Dacă vreodată o să mi se urce la cap, ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei”

David Popovici, care a câştigat, miercuri, a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de nataţie, a declarat că dacă i se va “urca la cap” popularitatea, atunci va primi “două palme imaginare” de la apropiaţii săi, însă el consideră că nu se va ajunge la o astfel de situaţie.

“Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a declarat Popovici, la TVR.

El a explicat şi cum gestionează presiunea înainte de curse: “Vizualizez foarte mult cursele înainte şi îmi imaginez orice scenariu care se poate întâmpla.

Îmi imaginez tot şi asta cred că mă ajută să fiu exact în momentul ăla şi să nu poată să mă ia absolut nimic prin surprindere. Mi-am imaginat o cursă bună, o cursă pe care o câştig, pentru că asta îmi doresc”.

Popovici a menţionat că primul lucru pe care îl va face după revenirea în România va fi să mănânce ceva bun: “Nu ştiu, că mănânc ceva bun, probabil nişte sushi, o lasagna...”.

Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

Popovici, care în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala cu timpul 47.58.

David Popovici a câştigat la Budapesta şi medalia de aur la 200 m liber, cu timpul 1:43.21, de asemenea record mondial la juniori.

viewscnt
Articole similare