Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De asta a acceptat să continue”. Motivul pentru care Mihai Pintilii a rămas la FCSB: ”Aş fi fost curios să văd cum ar fi arătat echipa cu el de la început” | EXCLUSIV

”De asta a acceptat să continue”. Motivul pentru care Mihai Pintilii a rămas la FCSB: ”Aş fi fost curios să văd cum ar fi arătat echipa cu el de la început” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care se ocupă de conducerea tehnică a echipei FCSB, deşi în acte antrenor principal este trecut Leo Strizu, posesor al licenţei Pro. Florin Gardoş (34 de ani) a vorbit despre postura în care a ajuns fostul său coleg de la formaţia bucureşteană.

FCSB a înregistrat o serie de rezultate pozitive în ultima vreme. Deşi a pierdut dramatic disputa cu Farul Constanţa (2-3), vicecampioana şi-a luat revanşa în duelul cu CFR Cluj şi s-a impus în Gruia.

Motivul pentru care Mihai Pintilii a rămas la FCSB: ”De asta a acceptat să continue” | EXCLUSIV

Florin Gardoş, fost jucător al roş-albaştrilor, a vorbit despre Mihai Pintilii, care a ajuns la conducerea băncii tehnice a FCSB-ului.

Gardoş şi Pintilii au fost colegi la gruparea bucureşteană în urmă cu aproape un deceniu (2012-2014), perioadă în care au cucerit campionatul României şi au jucat în primăvara europeană.

”Cel mai important e că a fost un şir lung de rezultate bune de când a venit Pintilii. Nu trebuie neapărat tot timpul să joci bine ca să câştigi.

Lucrurile arată bine. Aş fi fost curios să văd cum ar fi arătat echipa cu Pintilii de la început pentru că vorbim deja despre al treilea antrenor într-un sezon. Cel puţin teoretic, o echipă care schimbă trei antrenori într-un sezon, e greu să mai câştige titlul.

Eu îl cunosc pe fotbalistul Pintilii şi colegul de vestiar. Din ce îmi dau seama, din interviurile jucătorilor, mai ales după ce şi-a început mandatul, a ştiut să se facă plăcut, să-i motiveze şi nu ştiu cum a făcut de le-a dat încredere. Asta auzeam tot timpul la interviuri, chiar şi de la fotbalişti care jucau înainte.

E clar că a făcut grupul să fie mult mai unit şi că jucătorii ţin la el. Uneori, treaba asta contează mult mai mult decât o pregătire tactică. Contează mult să existe spiritul ăsta de echipă.

(n.r. despre fotbalistul Pintilii) În perioada respectivă, erau mulţi jucători cu personalitate la echipă. Căpitan era Bourceanu, era şi Reghecampf bun motivator. Nu prea a fost pus în postura asta de a motiva, dar el (n.r. Pintilii) a cam fost aşa lider pe la echipele la care a fost ca fotbalist şi a fost şi căpitan la FCSB la un moment dat. E clar că i se potriveşte.

Eu sunt convins că el când a spus că nu se simte pregătit, a fost cât se poate de sincer, dar e şi greu să fi pus în postura asta în care doar el ştie ce presiuni au fost puse din partea patronului, poate şi din partea lui MM (n.r. Mihai Stoica) să continue, să rămână.

E greu să spui nu, pentru că rişti să strici relaţia cu oamenii şi atunci a acceptat probabil treaba asta, să continue. Mă bucur că îi merge bine până acum. Sper să o ţină până la final aşa”, a declarat Gardoş, pentru Orange Sport.

În clasament, FCSB se află pe locul 4, cu 44 de puncte, după 24 de etape. Liderul Farul are 51 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbpintiliigardos 

viewscnt
Articole similare