Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce au fost lăsaţi Mike Cestor şi Dorian Bertrand în afara lotului lui FC Argeş la ultimele două meciuri: ”De asta”. Ce transferuri mai doreşte Prepeliţă

De ce au fost lăsaţi Mike Cestor şi Dorian Bertrand în afara lotului lui FC Argeş la ultimele două meciuri: ”De asta”. Ce transferuri mai doreşte Prepeliţă

FC Argeș

Comentarii

Luni seara, FC Argeş, fără Dorian Bertrand şi Mike Cestor în lot, a fost învinsă, pe teren propriu, de Hermannstadt, scor 0-1. În urma partidei, Andrei Prepeliţă a dezvăluit de ce au fost absenţi cei doi şi a afirmat că mai doreşte un transfer.

La egalitate de puncte cu Hermannstadt, cu un meci în plus jucat, FC Argeş ar fi putut să urce deasupra sibienilor în clasament cu o victorie în duelul direct.

Din păcate pentru Andrei Prepeliţă, echipa sa nu doar că nu a câştigat, ci a fost învinsă, cu un gol venit în minutul 89, prin Daniel Paraschiv, pe fondul unei greşeli a lui Cătălin Straton.

Formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu s-a desprins astfel de piteşteni şi şi-a continuat seria neînvinsă din începutul acestui campionat.

În urma partidei, Prepeliţă a dezvăluit că nu s-a putut baza, pentru al doilea meci la rând, pe doi dintre oamenii săi de bază, Mike Cestor şi Dorian Bertrand, întrucât aceştia erau accidentaţi şi i-a transmis conducerii un mesaj.

Tehnicianul lui FC Argeş consideră că mai are nevoie de un jucător şi i-a ”delegat” pe conducători să rezolve situaţia.

De ce au fost lăsaţi Mike Cestor şi Dorian Bertrand în afara lotului lui FC Argeş la ultimele două meciuri

Ne aşteptam la un meci dificil, dar adversarul nu şi-a creat şansa de a marca, am avut iniţiativă, din păcate, iarăşi, o greşeală individuală şi am primit acel gol.

Poate Lato putea să fie mai aproape, dar, după aceea, nu a fost un şut imparabil, a fost un şut uşor, cu stângul, piciorul 'neîndemânatic'.

Nu trebuia să primim gol, era 0-0, nu pierdeam meciul. Am gândit-o ca o motivaţie în plus pentru el (n.r. că Işfan a fost ales căpitan).

El era jucătorul cel mai vechi, nu m-am gândit să pun presiune, m-am gândit că va fi mai motivat, dar asta este. El trebuie să fie concentrat meci de meci, să nu aibă fluctuaţii.

A avut evoluţii bune, dar a avut şi meciuri în care nu a fost foarte inspirat. Cestor şi Bertrand sunt accidentaţi, de asta nu au făcut parte din lot.

Eu mi-aş dori să mai vină un jucător, vom vedea dacă va fi conducerea de acord, sper să mai vină un jucător”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare