Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce poartă Benzema tot timpul un bandaj pe mână. FOTO ŞOCANT | Cum arată mâna lui neacoperită de pansament

De ce poartă Benzema tot timpul un bandaj pe mână. FOTO ŞOCANT | Cum arată mâna lui neacoperită de pansamentgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

În ultimii aproximativ trei ani, Karim Benzema s-a afişat la toate meciurile cu un bandaj pe mâna dreaptă.

Karim Benzema a fost motorul lui Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, în vara lui 2018. Ajuns la 34 de ani, atacantul francez este în acest an favorit la Balonul de Aur, după ce a fost cel mai bun jucător al lui Real Madrid.

Însă rolul determinant pe care Benzema îl are la Real Madrid l-a obligat să joace în ultimii trei ani cu un bandaj pe mâna dreaptă.

De ce joacă Benzema cu un bandaj pe mâna dreaptă. Accidentarea suferită în urmă cu trei ani

Bandajul lui Karim Benzema tinde să devină marcă înregistrată. Mulţi au ajuns să creadă că este o simplă superstiţie, mai ales că Benzema a arătat în ultimii trei ani cea mai bună versiune a sa.

În realitate, renumitul bandaj a apărut ca urmare a unei accidentări pe care a suferit-o într-un meci cu Betis Sevilla, în ianuarie 2019.

Atunci, în urma unui duel cu Marc Bartra, internaţionalul francez a aterizat greşit şi a suferit o fractura la degetul mic. Benzema a făcut semne că nu mai poate continua, dar n-a fost schimbat.

Starul lui Real Madrid a stat pe margine doar 6 zile, a pierdut meciul de Cupă cu Leganes, dar a revenit atunci cu FC Sevilla şi şi-a protejat degetul rupt cu un bandaj şi cu o atelă.

Ulterior, Santiago Solari, antrenorul de atunci al lui Real Madrid, nu i-a dat voie să se opereze, deoarece era un jucător indispensabil pentru echipă şi o intervenţie chirurgicală l-ar fi ţinut departe de teren pentru o perioadă destul de lungă.

”Benzema dă dovadă de generozitate şi ajută echipa jucând cu degentul rupt şi trecând peste durere. O decizie cu privire la data operaţiei va fi luată în termen de o săptămână, deoarece revenirea unor jucători îi va oferi lui Karim timp pentru recuperare”, a comentat Solari.

Benzema a acceptat să se sacrifice, nu s-a operat după o săptămână, a tot amânat intervenţia chirurgicală din cauza programului foarte încărcat şi a fost nevoit să joace permanent cu un bandaj.

De altfel, medicii lui Real Madrid i-au conceput un bandaj special pentru mâna lui, pentru a-i permite să joace fără să simtă vreun disconfort.

După câteva luni de la accidentare, Karim Benzema s-a consultat cu un medic american în privinţa accidentării, însă acesta i-a transmis că oasele degetului s-au sudat într-o poziţie greşită şi nu are altă soluţie decât operaţia.

Au trecut însă aproape trei ani de la acel moment şi Karim Benzema a tot amânat operaţia, în special din cauza programului încărcat şi în contextul în care cei de la Real Madrid îl consideră vital.

Atacantul de 34 de ani preferă să joace în continuare cu acel bandaj şi interesant este că la antrenamente nu simte nevoia să-l poarte. Surprins fără bandaj, degetul lui Karim Benzema arată însă destul de rău.

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare