Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De nerecunoscut”. Keşeru îşi face autocritica după debutul la UTA Arad: ”Am trecut total pe lângă meci”

”De nerecunoscut”. Keşeru îşi face autocritica după debutul la UTA Arad: ”Am trecut total pe lângă meci”

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Keşeru a reacţionat după meciul pierdut de UTA Arad în faţa celor de la FC Argeş, în prima etapă din Superligă.

UTA Arad a pierdut la debutul în noul sezon competiţional. Formaţia condusă de Ilie Poenaru, aflat la debutul pe banca tehnică a acesteia, a fost învinsă de FC Argeş, scor 0-2.

Claudiu Keşeru a fost titular în avanposturi la debutul pentru UTA şi a jucat pe parcursul celor 90 de minute. Atacantul de 35 de ani a purtat şi banderola de căpitan.

”De nerecunoscut”. Keşeru îşi face autocritica după debutul la UTA Arad: ”Am trecut total pe lângă meci”

La finalul meciului, Keşeru a vorbit despre primul meci pe care l-a jucat de la începutul lunii martie. În această vară a făcut trecerea de la FCSB la UTA pentru a prinde mai mult timp de joc.

Internaţionalul român are încredere că poate reveni la forma maximă, dar a precizat că are nevoie de timp.

”Am trecut total pe lângă meciul nostru. Am fost de nerecunoscut. Din punct de vedere colectiv şi din punct de vedere individual nu a fost nimic de reţinut, în prima repriză.

E un meci pierdut de echipă, nu de jucătorii din defensivă. Ce pot să zic e că noi începem campionatul etapa viitoare probabil.

Nu am mai jucat din luna martie, încă se resimte puţin şi sper să îmi revin mai repede că am şi eu nevoie să am senzaţiile pe care le-am mai avut şi le voi mai voi avea. Lucrez la asta. 

Apasă că sunt un lider şi am foarte multe meciuri în spate şi în momentele grele. O mare parte din responsabilitate e a mea.

Am părut toţi destul de fricoşi, mai ales în prima repriză. Cu siguranţă se va vedea o altă atitudine cu Petrolul acasă”, a declarat Keşeru, după meci.

Keşeru, despre Rareş Ilie la Nice

Claudiu Keşeru a fost chestionat şi despre Rareş Ilie, care va semna cu francezii de la Nice. Atacantul formaţiei UTA Arad a jucat mulţi ani în fotbalul din Franţa, la Nantes, Tours FC, Angers şi Bastia.

”E un jucător foarte talentat. Mie personal îmi place foarte mult şi mă bucur că a reuşit să facă acest pas pentru că îl va forma ca fotbalist şi ca om”, a adăugat internaţionalul român.

Afla mai multe despre: keseruuta arad 

viewscnt
Articole similare