Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Poenaru după ce UTA a pierdut cu FC Argeş: ”Am făcut opt ore cu autocarul. Asta e ţara în care trăim”

Reacţia lui Poenaru după ce UTA a pierdut cu FC Argeş: ”Am făcut opt ore cu autocarul. Asta e ţara în care trăim”

UTA

Comentarii

Ilie Poenaru a reacţionat în urma înfrângerii suferite de UTA Arad în deplasarea de la Piteşti, cu FC Argeş, în prima etapă a Superligii.

Reacţia lui Poenaru după ce UTA a pierdut cu FC Argeş: ”Am făcut opt ore cu autocarul. Asta e ţara în care trăim”

UTA Arad a pierdut în faţa celor de la FC Argeş, scor 0-2, în runda inaugurală a Superligii, iar Ilie Poenaru, aflat la debut pe banca arădenilor, a vorbit la finalul meciului despre eşecul formaţiei sale.

Antrenorul celor de la UTA Arad a fost nemulţumit de jocul echipei, dar mai ales de atitudinea arătată de elevii săi, atitudine pe care speră să o vadă schimbată, în bine, la meciul următor, cel cu nou-promovata Petrolul Ploieşti.

De asemenea, Ilie Poenaru a fost categoric când a fost întrebat despre posibila plecare a lui Miculescu de la Arad şi are încredere în Keşeru, că acesta va reveni la forma fizică de odinioară.

”Meci slab de partea noastră, trebuie să felicităm FC Argeş. Scorul putea să fie mult mai mare. Când începi meciul cu de la 1-0 nu e uşor, te afectează mental. 

Nu vreau să caut scuze, alibiuri, dar faptul că se acidentează doi jucători, faptul că am făcut opt ore cu autocarul... asta e ţara în care trăim, dar nu vreau să o dăm în altele acum. Nu avem autostrăzi. Chiar nu caut nicio scuză, dar au fost mai proaspeţi ca noi şi au meritat.

Uşor, uşor, ne vom reveni, vom face nişte schimbări. Când vom creiona un prim 11 de bază şi echipa va arăta aşa cum vreau eu, altfel vor sta lucrurile.

Tot timpul e nevoie de întăriri, de ceva nou. Sută la sută mai aducem un atacant şi un winger, iar aici ne vom opri.

(n.r. despre Miculescu) Dacă pleacă Miculescu nu ne mai îndeplinim obiectivele? E un jucător important, dar nu se pune problema să plece.

La meciul cu Petrolul, în afară de un fotbal bun şi de a câştiga meciul, vreau să văd în primul rând atitudine.

(n.r. despre Keşeru) La el mai durează. Nu e uşor după şase luni de inactivitate, nu mai are 20 de ani să-şi revină atât de repede. Nu are tonus, nu are ritm, acum îşi găseşte reperele şi uşor-uşor va reveni ce era”,  de ani, dar sperăm să-şi revină şi să ne ajute”, a declarat Poenaru, după meci.

Afla mai multe despre: poenaruuta 

viewscnt
Articole similare