Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie drastică la Steaua? Adi Popa, despre plecarea de la echipă: "Atunci nu văd de ce să continuăm"

Decizie drastică la Steaua? Adi Popa, despre plecarea de la echipă: "Atunci nu văd de ce să continuăm"

Steaua

Comentarii

Titularul din partea dreaptă a atacului Stelei Bucureşti, Adi Popa (34 de ani), a intrat în ultimele şase luni de contract şi a recunoscut că e pregătit în eventualitatea în care şefii de la CSA îl vor anunţa o decizie drastică la finalul sezonului.

Ce ştie Adi Popa? Ce spune despre plecarea de la Steaua Bucureşti

Steaua Bucureşti s-a reunit şi va începe pregătirile pentru reluarea Ligii 2, acolo unde în clasament e lider, cu 33 de puncte. 

Totuşi, "militarii" se lovesc de aceeaşi problemă. Nu pot promova nici la finalul acestui sezon, însă Adi Popa are o altă perspectivă asupra subiectului. 

"Asta trebuie să conteze, ce am făcut noi pe teren. Asta nu poate să ne-o ia nimeni, chit că o să avem sau nu drept de promovare, contează  ce am făcut pe teren. Vă daţi seama, spun asta, pentru că ştiu că suntem o echipă puternică şi le e frică de noi", a spus Adi Popa, care a vorit şi despre viitorul său în Ghencea. 

Cu şase goluri şi două pase decisive în 17 meciuri, Adi Popa e om de bază în echipa lui Daniel Opriţa, dar recunoaşte că e pregătit în eventualitatea în care şefii îl vor anunţa că nu mai e dorit la echipă. 

Fotbalistul ofensiv a dat de înţeles că prelungirea contractului ar putea depinde şi de obţinerea dreptului echipei de a promova. 

"În vară mi se termină contractul. Sunt în ultimele şase luni şi, dacă nu se va dori să se promoveze, probabil că nici ei nu vor dori să continuăm, cei cu experienţă, pentru că nu văd rostul de ce să continuăm. 

Eu sunt încrezător că în vară se va obţine dreptul de a promova  şi, dacă din partea clubului se va dori ca eu să rămân, cu siguranţă ne vom înţelege. Eu am venit aici ca să promovez, iar dacă nu se obţine dreptul acesta an de an, la un moment dat nu o să mai pot ajuta, pentru că o să am şi eu o vârstă", a mai spus "Motoreta". 

Ce a făcut în vacanţă Adi Popa

"Da, era exact ce aveam nevoie după o parte a campionatului destul de grea. Revederea cu Florin Tănase a fostplăcută, suntem prieteni, nu e prima vacanţă pe care o facem împreună.Probabil vor mai fi şi altele", a mai spus Adi Popa. 

Afla mai multe despre: adi popasteaua bucurestiadi popa plecare steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare