Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a răbufnit după Chindia - Farul: "Nu înţeleg, e bătaie de joc. Am făcut şi întindere după pauza asta, aşa e în România"

Denis Alibec a răbufnit după Chindia - Farul: "Nu înţeleg, e bătaie de joc. Am făcut şi întindere după pauza asta, aşa e în România"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec, jucătorul echipei Farul, a declarat după meciul încheiat la egalitate sâmbătă, cu echipa Chindia, că, în România VAR-ul este o bătaie de joc.

Denis Alibec: "E bătaie de joc! Să stai zece minute pentru o fază..."

La Ploieşti, Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 60, iar Chindia a egalat dintr-un penalty. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat aut de poartă după o intervenţie a lui Corinus la Popadiuc, dar s-a dus la VAR. Consultarea sistemului VAR a durat opt minute, din cauza unor probleme tehnice, iar Colţescu a dictat penalty, care a fost transformat de Neguţ, în minutul 90.

La final, atacantul dobrogenilor s-a arătat revoltat că a fost nevoie de mult timp pentru a judeca acordarea loviturii de pedeapsă şi că s-a accidentat uşor, imediat după ce jocul a fost reluat. 

”Un meci foarte greu. Cred că meritam să câştigăm acest meci. Ne pare rău că nu am reuşit. Cât despre VAR, nu înţeleg, e bătaie de joc! Să stai zece minute pentru o fază. Să îţi aduci telefonul din vestiar să te uiţi pe el.... Stai zece minute degeaba, te scoate din ritm. 

Am făcut şi întindere după pauza asta, am făcut un sprint şi am simţit ceva la coapsă. Dar aşa e România. Mâine o să fac examen medical şi voi vedea dacă am vreo problemă. Nu o să plec nicăieri de la Farul, am venit la Constanţa, sunt acasă, mă simt bine aici”, a declarat Denis Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibecchindia targoviste farul constanta 

viewscnt
Articole similare