Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E în formă foarte bună, e inspirat, poate juca şi mai bine". Mândru de revelaţia din lotul Farului, Gică Hagi îşi recunoaşte greşeala: "Poate nici eu n-am fost inspirat"

"E în formă foarte bună, e inspirat, poate juca şi mai bine". Mândru de revelaţia din lotul Farului, Gică Hagi îşi recunoaşte greşeala: "Poate nici eu n-am fost inspirat"

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, ajungând la al şaptea meci consecutiv fără înfrângere Antrenorii celor două echipe au comentat rezultatul de la Ploieşti.

Gică Hagi, după Chindia - Farul 1-1, în Superligă

La Ploieşti, Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 60, iar Chindia a egalat dintr-un penalty. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat aut de poartă după o intervenţie a lui Corinus la Popadiuc, dar s-a dus la VAR. Consultarea sistemului VAR a durat opt minute, din cauza unor probleme tehnice, iar Colţescu a dictat penalty, care a fost transformat de Neguţ, în minutul 90.

"Un meci frumos, ambele echipe au vrut să câştige, meci pe contre. Mulţumit şi cu acest punct. A venit acel mic detaliu, care a făcut diferenţa, noi nu am gestionat bine după 1-0. Probabil nici eu n-am fost inspirat, sunt alegeri, decizii, toate fac să iasă sau să nu iasă. Au jucat echipe în formă, Toni a adus... Echipa e mai verticală, caută spaţiile, caută golul. Le-am dat spaţii şi oricărei echipe în dai timp şi spaţiu te poate penaliza. Am recuperat mingi, dar nu am făcut ce trebuia. 

Alexi Pitu e în formă foarte bună, e inspirat, poate juca şi mai bine şi mă bucur pentru el. 

Nu am văzut faza penalty-ului, nu am văzut, nu ştiu. Colţescu mi-a zis că e penalty, restul ce să zic, atât mi s-a zis", a declarat managerul Farului Constanţa. 

Toni Petrea, prima reacţie după remiza cu liderul Superligii

"Am reuşit să-i anihilăm în mare parte şi cu puţină atenţie puteam să mai marcăm, dar e un rezultat echitabil. Arbitrul ne-a zis că nu funcţiona camera de la VAR şi nu ştie ce să zică. Chiar dacă s-a prelungit meciul, sistemul ăsta ajută. 

A fost ritm intens şi chiar nu mai ştiam câte momente mai aveam pentru schimbări. Un punct e bun cu liderul. Nu mi-am făcut planuri pentru viitor, am încercat să le transmit jucătorilor, staff-ului să câştigăm fiecare joc în parte şi să dăm tot. E bine că am reuşit să adunăm puncte, dar mai avem mult de muncă şi să ne pregătim bine", a spus antrenorul Chindiei Târgovişte.  

Chindia se află la al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere, iar Farul este lider în Superligă, cu 43 de puncte.

 

Afla mai multe despre: gica hagitoni petreachindia targoviste farul constanta 

viewscnt
Articole similare