Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, cel mai bun jucător al României la primul meci ca decar al naţionalei: ”Contează mai mult emblema decât numărul”

Dennis Man, cel mai bun jucător al României la primul meci ca decar al naţionalei: ”Contează mai mult emblema decât numărul”

Echipa națională

Comentarii

Deşi a condus cu 2-0, România nu a reuşit să obţină victoria împotriva Israelului.

În căutarea primei victorii pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu nu a reuşit să îşi treacă primul succes în cont nici după al doilea meci, remizând cu Israel.

”Tricolorii” au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi în repriza secundă, prin dubla lui Munas Dabbur.

Unul dintre puţinele puncte pozitive din acest meci a fost prestaţia lui Dennis Man, care a demonstrat de ce primeşte aşa multe minute la Parma în ultima vreme.

Deşi a jucat pe un post diferit faţă de cel din Italia, Man, decar în premieră la naţionala mare, a impresionat şi şi-a trecut în cont un gol şi un assist.

În urma meciului, fostul jucător al FCSB-ului a vorbit despre prestaţia sa şi despre posibilitatea să păstreze de acum tricoul cu numărul 10.

Dennis Man, cel mai bun jucător al României la primul meci ca decar al naţionalei

"M-am simţit bine, puţin pe final m-am resimţit un pic, că am stat câteva zile bolnav, dar într-un final mă bucur că am avut 90 de minute pe teren şi că am dat tot ce am putut pentru a ajuta echipa.

Este un sentiment plăcut să marchez, e ceva frumos să îmbraci tricoul naţionalei, daca reuşeşti să şi înscrii este mult mai frumos.

Mister a venit cu încredere în noi, ne-a spus de la început că are încredere în noi, de aceea este aici. Noi îl susţinem şi suntem fericiţi să fim aici.

Numărul 10 este un tricou foarte important pentru echipa natională, sunt conştient, dar pentru mine contează mai mult emblema din faţa lui decât ce scrie pe spate.

Nu ştiu, nu sunt genul de jucător să ţin de un număr. Da, este numărul meu 98, am început cu el la UTA şi am continuat cu el, vedem ce va fi pe viitor.

Cred că putem să sperăm, eu zic că per total am făcut o partidă mai bună. Se putea şi mai bine, ca de fiecare dată, dar eu zic că am arătat destul de bine", a declarat Man, conform Pro X.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare