Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a izbucnit şi le-a cerut socoteală arbitrilor, după un penalty anulat pentru Voluntari la Craiova | VIDEO

Dică a izbucnit şi le-a cerut socoteală arbitrilor, după un penalty anulat pentru Voluntari la Craiova | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Nicolae Dică (43 de ani), a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au întâlnit în etapa cu numărul 27 din Superliga României.

În duelul de pe ”Ion Oblemenco”, craiovenii au început mai bine şi Ştefan Baiaram a deschis scorul în minutul 7, astfel că aceştia au intrat la pauză cu avantaj minim pe tabelă.

Dar repriza a doua a venit şi cu prima fază controversată de arbitraj. Voluntari a beneficiat de un penalty, după un contact între Laurenţiu Popescu, portarul oltenilor, şi Andrei Dumiter, atacantul oaspeţilor.

De la punctul cu var, în minutul 54, Robert Popescu nu a ratat, astfel că a fost din nou egalitate pe tabelă. Până în minutul 84, când Denil Maldonado, care a înscris din centrarea lui Alex Mitriţă.

Dică s-a inflamat în Bănie. Finalul meciului l-a surprins plin de nervi pe antrenorul ilfovenilor

Dar cea mai încinsă fază de arbitraj a avut loc în prelungirile partidei. Arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de acelaşi portar craiovean. 

După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1, provocându-i o criză de nervi lui Nicolae Dică la finalul meciului.

Imediat după ultimul fluier al partidei din Bănie, antrenorul celor de la FC Voluntari a intrat pe gazon şi s-a dus ţintă spre brigada de arbitrii pentru a le cere socoteală cu privire la decizia luată.

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce formaţia ilfoveană este pe 14, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: voluntarinicolae dicasuperliga 

viewscnt
Articole similare