adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică intervine după plecarea de la echipa naţională. Burleanu şi Stoichiţă, vizaţi: "Eu cred că asta e greşeala lor cu selecţionerii" | EXCLUSIV

Dică intervine după plecarea de la echipa naţională. Burleanu şi Stoichiţă, vizaţi: "Eu cred că asta e greşeala lor cu selecţionerii" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitaţia la Sport Report de pe Orange Sport 1, Nicolae Dică şi Ovidiu Burcă au vorbit despre viitorul fotbalului românesc şi al naţionalei României.

Problemele fotbalului românesc, prin ochii lui Nicolae Dică şi Ovidiu Burcă

Curg reacţiile după ce echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

Fostul secund al naţionale, Nicolae Dică, e de părere că FRF comite o greşeală în privinţa selecţionerilor. Antrenorul consideră că Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă ar trebui să-i acorde unui selecţioner un mandat de patru ani, pentru a trage concluzii. 

"Noi când ne-am dus la naţională am semnat un contract pe doi ani. Noi am zis că în patru ani avem timp să facem ceva. Eu cred că asta e greşeala lor, că nu lasă naţionala unui antrenor timp de patru ani.

Lui Edi acum, dacă îi dă mandat pe patru ani şi pierde meciuri, nu e criticat acum? Oare facem treaba asta, adică să remarcăm şi lucrurile pozitive?", a spus Nicolae Dică la Orange Sport.  

Dică a fost completat de Ovidiu Burcă, cel care a cerut un plan pe opt ani în fotbalul românesc, acelaşi aspect cerut şi de Gică Hagi în mai multe rânduri. 

"Facem o mare eroare. Revoluţia nu se face la naţională, ci la baza piramidei. De foarte mult timp există discuţia asta că de fiecare dată e această discuţie, dar niciodată nu s-a pus degetul pe rana fotbalului românesc. Cineva să-şi asume.

E nevoie de un plan pe opt ani de zile. La primul eşec, la primul moment greu s-a schimbat strategia. Selecţionerul României e ultimul vinovat din întreg firul fotbalului românesc. Problemele fotbalului românesc sunt aceleaşi de atât timp", a spus antrenorul lui Dinamo Bucureşti. 

viewscnt
Articole similare