Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din lupta pentru titlu, la evitarea retrogradării! Mutu, propus la o codaşă din Superligă: „Mă gândeam la el!” | EXCLUSIV

Din lupta pentru titlu, la evitarea retrogradării! Mutu, propus la o codaşă din Superligă: „Mă gândeam la el!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj. Anunţul oficial a venit după eliminarea echipei din sferturile Cupei României.

CFR Cluj a fost umilită şi eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara. Clujenii au fost învinşi de formaţia de ligă secundă cu scorul de 0-4. Iar acest eşec usturător a produs un adevărat şoc la trupa din Gruia.

Antrenorul Adi Mutu şi-a dat demisia, iar Cristi Balaj nu mai este nici el preşedinte al clubului ardelean.

Basarab Panduru l-ar vedea pe Mutu la o echipă aflată în criză: ”Nu m-ar fi mirat”

Văzută la începutul acestui an drept o echipă cu pretenţii pentru play-off, FCU Craiova 1948 şi-a schimbat radical obiectivul.

Oltenii traversează o perioadă dezastruoasă, eliminaţi din Cupa României şi cu opt partide consecutive fără victorie în campionat.

Din cauza rezultatelor extrem de slabe înregistrate în ultima perioadă, finanţatorul Adrian Mititelu a intrat în conflict cu fiul său, Adrian Mititelu Jr, şi l-a instalat pe Eugen Trică pentru postul de antrenor principal al echipei, în timp ce Nicolo Napoli va fi doar director sportiv.

Basarab Panduru, inivitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit că s-a gândit la posibilitatea ca Adi Mutu să revină pe banca lui FCU, luând în considerare forma slabă a oltenilor şi parcursul dezamăgitor al CFR-ului.

”Mai putea să antreneze Mutu la Craiova acum? Mă gândeam la un moment dat că se poate duce el. Nu m-ar fi mirat. Crezi că o salva Mutu de la retrogradare pe FCU?”, a spus 

Adi Mutu a mai pregătit-o pe FCU Craiova 1948 în 2021, preţ de doar patru luni. În 12 jocuri pe banca alb-albaştrilor a înregistrat trei victorii, trei egaluri şi şase eşecuri.

Afla mai multe despre: adrian mutusuperligafcu craiova 1948cfr clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare