You are here:

Dinamo a pierdut procesul cu Mircea Rednic. Care este suma pe care trebuie să o plătească clubul

Dinamo a pierdut procesul cu Mircea Rednic. Care este suma pe care trebuie să o plătească clubul

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo, chiar înaintea derby-ului de pe Arena Naţională.

Tehnicianul lui UTA Arad se află în conflict cu clubul Dinamo din 2021, atunci cand a fost demis după doar 12 partide disputate. Suma pe care o cerea Rednic era de 32.000 de euro, echivalentul a patru salarii restanţe pe care nu le-a primit de la formaţia "alb-roşie".

În primă fază, "Puriul" a pierdut procesul cu Dinamo, dar apoi la apel a primit câştig de cauză, după decizia Curţii de Apel din Bucureşti.

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentinţa apelată, în sensul că – Admite contestaţia. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanţă curentă. Definitivă. Pronunţatăă prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 16.10.2024”.

Rednic a clarificat toată situaţia

„Mi se pare normal să iau acele salarii. E un contract care trebuie respectat. M-a deranjat…

Normal că e vorba de orgoliu. Nu e vorba de bani, e vorba de respect. Ştii ce m-a deranjat? Nu avut nici curajul să mă cheme să discutăm. Au trimis o notificare pe WhatsApp… Aşa se procedează? Îmi trimiţi notificare ca ultimului angajat.

Totuşi, eu am făcut ceva pentru Dinamo. Şi tu să ai un salariu de nesimţit, să iei 6% la un transfer la care nu ai niciun merit şi tot tu ieşi să vorbeşti… Tu eşti administrator judiciar. Cum de sunt salarii aşa mari dacă eşti în insolvenţă?”, spunea atunci Mircea Rednic.

Fostul tehnician din Ştefan cel Mare a primit susţinerea unui fost jucător avut în acea perioadă la Dinamo. E vorba despre Mirko Ivanovski, care într-un interviu a spus cat de mult i-a ajutat Mircea Rednic în acea perioadă, care aducea bani de acasă pentru a avea condiţii la club.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare