Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pregăteşte salvarea de la retrogradare. ”Câinii”, optimişti la plecarea în cantonament: ”Am prins încredere”

Dinamo pregăteşte salvarea de la retrogradare. ”Câinii”, optimişti la plecarea în cantonament: ”Am prins încredere”
Comentarii

Dinamo s-a reunit miercuri, 3 ianuarie, pentru a doua parte a sezonului, unul la finalul căruia ”câinii” speră să se salveze de la retrogradare.

La reunirea lotului lui Dinamo după pauza competiţională pentru plecarea spre cantonamentul din Antalya, au fost prezenţi 22 de jucători.

Antrenorul croat Zeljko Kopic i-a lăsat acasă pe Cătălin Ţîră, Filip Dujmovic, Iulian Roşu, Deniz Giafer şi Ioan Borcea.

”Ne aşteptăm la ce e mai greu în cantonament”

Pe aeroportul Otopeni, Costin Amzăr a vorbit despre ultimele noutăţi de la Dinamo şi cum vede noul an în lupta acerbă pentru supravieţuire în Superligă.

”Am prins puţin încredere după ultimele meciuri. Plecăm optimişti în cantonament. Ne aşteaptă o perioadă grea. Vedem ce va fi după ce ne întoarcem din cantonament. Ne aşteptăm la ce e mai greu, dar putem să ducem.

Dinamo în noul an? Va arăta din ce în ce mai bine. Am pierdut multe puncte de-a lungul campionatului, dar acum se schimbă anul. Să sperăm că în bine. Nu e presiune.

Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să dăm ce e mai bun. Nu vreau să vorbesc despre retrogradare. Vom lua fiecare meci în parte. Îmi doresc să ne clasăm cât mai sus.

Transferuri? Habar nu am. Nu vreau să mă bag în asta. Nu ţine de asta. Cine vine e aşteptat cu braţele deschise. Eu nu ştiu nimic. Nu cred că jucătorii fug de Dinamo.

E un club mare şi nu au de ce să fugă, chiar dacă suntem mai jos în clasament. Ne vom reveni. E bine la Dinamo”, a declarat Amzăr.

Lotul lui Dinamo pentru cantonamentul din Antalya

  • Portari: Adnan Golubovic, Răzvan Began
  • Fundaşi: Gabriel De Moura, David Irimia, Cristi Costin, Răzvan Patriche, Lucas Alves, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Josue Homawoo, Costin Amzăr
  • Mijlocaşi: Gorka Larrucea, Neluţ Roşu, Daniel Iglesias, Christian Ilic, Alexandru Irimia, Ahmed Bani, Dennis Politic
  • Atacanţi: Lamine Ghezali, Antonio Borduşanu, Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah

Afla mai multe despre: dinamosuperligacantonament dinamo 

viewscnt
Articole similare