Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Dan Petrescu a stârnit râsete în studioul Orange Sport: ”Cred că LPF are ceva cu Clujul, vrea să le dea în cap!” | VIDEO EXCLUSIV

Discursul lui Dan Petrescu a stârnit râsete în studioul Orange Sport: ”Cred că LPF are ceva cu Clujul, vrea să le dea în cap!” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Discursul ţinut de Dan Petrescu înaintea duelului cu Maribor a fost analizat şi a stârnit râsete în studioul Orange Sport. După ce se plângea că echipa sa a jucat cele mai multe meciuri din lume în acest sezon, acesta se plânge acum că nu ştie dacă este bine că a fost amânată ultima etapă.

Deşi a fost unul dintre cei mai mari jucători din istoria României, Dan Petrescu a devenit un personaj care amuză fanii fotbalului românesc după agăţarea ghetelor în cui.

Discursurile sale, fie că se plânge excesiv de programul echipei, fie că o numeşte pe Mioveni mai periculoasă ca Sevilla, au devenit obositoare în timp, chiar dacă mai stârnesc râsete.

Înaintea returului cu Maribor, ”Bursucul” a dezvăluit că le-a dat liber jucătorilor săi câteva zile, întrucât nu se odihniseră de la începutul campionatului.

Chiar dacă a fost decizia sa, Petrescu a spus că poate ar fi fost mai bine ca CFR să nu aibă atât de multe zile fără meciuri.

Declaraţiile sale au stârnit râsete în studioul Orange Sport, Emil Grădinescu şi Florin Răducioiu amuzându-se pe seama spuselor antrenorului ardelenilor.

Discursul lui Dan Petrescu a stârnit râsete în studioul Orange Sport

Dacă Grădinescu l-a ironizat pe Petrescu, Răducioiu nu l-a luat peste picior pe ”Bursuc”, ci a recunoscut că nu înţelege cum de acesta a fost de acord să le dea câteva zile de vacanţă jucătorilor.

Eu zic că Dan Petrescu are dreptate, aşa este. Cred că cineva are ceva cu Clujul. Cred că LPF vrea să le dea cu ceva în cap, adică... îi scoate din mână.

Cum adică? Cum vine asta? E singura echipă din lume care primeşte liber înainte de un meci de cupă europeană. Mai e Eindhoven, dar nu contează”, a comentat Emil Grădinescu.

Nu îmi vine să cred că le-a dat liber Dan jucătorilor înainte de, oarecum, o finală. Nu mi se pare normal, cred că ar fi fost bine, cum văd eu, înainte de o finală să dau liber la jucători.

Mi se pare neverosimil, nu îmi vine să cred. Eu îmi pregătesc echipa şi o ţin în mod echilibrat, fără să îi stresez prea mult, dar să păstrez o anumită concentrare, pentru a câştiga”, a adăugat Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare