Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicicum nu e bine! Ce spune Petrescu după ce s-a plâns că joacă prea des: ”Nu ştiu dacă e bine că am avut atâtea zile libere”

VIDEO | Nicicum nu e bine! Ce spune Petrescu după ce s-a plâns că joacă prea des: ”Nu ştiu dacă e bine că am avut atâtea zile libere”

CFR Cluj

Comentarii

Aşa cum a devenit deja stilul său caracteristic, din păcate, Dan Petrescu (54 de ani) s-a plâns şi la conferinţa de presă susţinută înaintea returului cu Maribor. Dacă în trecut se plângea că echipa sa joacă prea des, acum spune că nu ştie dacă e bine că a avut mai multe zile libere.

CFR Cluj se pregăteşte pentru returul play-off-ului Conference League, în compania lui Maribor, după ce prima manşă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Aşa cum ne-a obişnuit în aceste preliminarii, Dan Petrescu a jucat aproape exclusiv la egal în deplasare, strategie care nu a dat roade împotriva lui Pyunik.

Totuşi, ”Bursucul” a preferat să continue pe mâna lui şi este la 90 de minute de a o duce pe campioană în grupele Conference League.

Miercuri, cei de la CFR au susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia Dan Petrescu a schimbat partitura. Dacă anterior se plângea că joacă prea des, acum se plânge că a primit liber.

LPF a fost de acord să amâne meciurile din etapa a şasea a celor trei echipe care evoluează în cupele europene, pentru ca jucătorii să fie odihniţi înaintea meciurilor decisive.

Nicicum nu e bine pentru Dan Petrescu

Din această cauză, Dan Petrescu s-a simţit oarecum obligat să lea jucătorilor câteva zile libere, decizie despre care a recunoscut că nu ştie dacă este bună.

”(n.r. ce aţi lucrat mai mult?) Păi, în primul rând, ne-am odihnit, asta nu ştiu dacă e bine,  pentru că, cu această pauză, a trebuit să le dau câteva zile libere.

Nu am avut o zi liberă de când am început campionatul, ieri şi azi încerc să îi aduc înapoi stresaţi, concentraţi, pentru că, după zilele libere, jucătorii se relaxează cam mult.

Sper să nu fim prea relaxaţi, la meciul acesta să fim concentraţi, pentru că cei de la Maribor, chiar dacă au jucat duminică, ei au echipă foarte tânără, in afară de Kronaveter (n.r. 35 de ani), căpitanul, restul 22, 23, 24.

Deci ar putea să joace mereu trei partide pe săptămână, i-a ajutat meciul ăsta pentru că au lucrat puţin şi la omogenitate.

Au un 11 de bază acum foarte bun şi o să vedeţi, va fi un meci foarte echilibrat, cred că se va decide cu o execuţie”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare