Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doar atunci îl poţi vinde”. Cum poate scăpa Gigi Becali de fotbalistul de la FCSB care ”a prins glas”: ”Pintilii ar putea să facă mai mult” | EXCLUSIV

”Doar atunci îl poţi vinde”. Cum poate scăpa Gigi Becali de fotbalistul de la FCSB care ”a prins glas”: ”Pintilii ar putea să facă mai mult” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani) a ajuns rezervă la FCSB. Considerat cândva ”diamantul” lui Gigi Becali şi căpitan în recentul mandat al lui Nicolae Dică, atacantul lateral a ajuns într-o situaţie inedită la clubul la care a sosit în 2017.

Florinel Coman nu mai este jucătorul ce uimea în primii săi ani la FCSB sau cum o făcea la începutul carierei, sub comanda lui Gică Hagi.

Din căpitan al echipei roş-albastre, Florinel Coman a ajuns rezervă. Astfel, întrebat dacă Pintilii ar trebui să facă ceva mai mult pentru el, Helmut Duckadam a subliniat că tehnicianul are un rol important în ceea ce priveşte situaţia jucătorului de 24 de ani.

”Doar atunci îl poţi vinde pe Coman”. Cum poate scăpa Gigi Becali de ultima ”problemă” apărută la FCSB: ”Pintilii ar putea să facă mai mult” | EXCLUSIV

Coman şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la FCSB, mai ales în contextul concurenţei pe care o are cu Octavian Popescu pentru postul de extremă stângă.

În contextul dat, a fost sfătuit inclusiv de fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, să încerce o nouă provocare în carieră.

De aceeaşi părere este şi Duckadam, care a explicat că singura modalitate ca Gigi Becali să obţină bani dintr-o eventuală vânzare a lui Florinel Coman este doar dacă acesta va primi mai multe minute de joc.

”Cu siguranţă că în momentul în care nu joci, te gândeşti că vrei să pleci. Eu cred că Pintilii ar putea să facă mai mult pentru că ideea patronului este să vândă jucători şi atunci pe Coman îl poţi vinde doar în momentul în care va juca. Eu cred că ar fi nevoie de minute mai multe”, a declarat Duckadam, pentru Orange Sport. 

Printre echipele despre care s-a speculat că îl doresc pe ”şeptarul” vicecampioanei se numără Rapid şi Farul.

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB

"Da, normal. Orice jucător vrea să joace. Normal, n-am jucat, e normal să cer să merg să joc. De aia. Nu stau pentru nimic altceva. De aia m-am apucat de fotbal, să joc.

(n.r. mai ai în intenţie să pleci?) Nu ştiu, mă gândesc. A fost o convorbire. Vreau să joc, vedem ce va fi. Nu ştiu, a fost o discuţie şi atât", a spus Florinel Coman, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicoman 

viewscnt
Articole similare