Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi ”tricolori”, în vizorul unei echipe din Liga Campionilor! Cel puţin unul dintre ei este aşteptat la club

Doi ”tricolori”, în vizorul unei echipe din Liga Campionilor! Cel puţin unul dintre ei este aşteptat la club

Stranieri

Comentarii

Lech Poznan a cucerit titlul în Polonia în ultima stagiune şi se pregăteşte pentru preliminariile Ligii Campionilor. Campioana din Ekstraklasa are nevoie de întăriri în centrul defensivei şi a pus ochii pe doi jucători români, ambii internaţionali care evoluează în străinătate.

Ultimul sezon din Ekstraklasa a fost unul cu adevărat incitant, iar doi jucători români au fost la un pas de a cuceri titlul din primul sezon petrecut în Polonia.

Legia Varşovia, cea mai mare echipă poloneză, a avut parte de un sezon dezastruos şi s-a luptat mai degrabă împotriva retrogradării decât pentru campionat.

Aşadar, în lipsa ”grandului” din Polonia, Rakow, echipa lui Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan, şi Lech Poznan, eventuala campioană, s-au luptat pentru titlu.

Deşi a fost în fruntea clasamentului într-un punct important al sezonului, Rakow s-a lăsat întrecută în ultimele meciuri şi a fost nevoită să se mulţumească cu locul secund.

Lech Poznan a reuşit să cucerească un al optulea titlu din istorie, primul după 2015, şi să se califice astfel în preliminariile Champions League.

Iar, înaintea primului sezon în Liga Campionilor din ultimii ani, campioana Poloniei are nevoie de întăriri în centrul apărării şi a pus ochii pe doi internaţionali români.

Doi ”tricolori”, în vizorul unei echipe din Liga Campionilor

Jurnliştii polonezi notează că Adrian Rus (26 de ani) şi Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) ar fi în vizorul celor de la Lech Poznan, cu Rus la un pas de transfer.

Campioana Poloniei a făcut o ofertă de aproximativ jumătate de milion de euro pentru român, iar echipa sa, MOL Fehervar, ar fi dispusă să accepte.

Însă, Lech Poznan ar avea competiţie pentru mutare: o echipă din Rusia şi o formaţie din Spania, din Seguna Division, ar fi la rândul lor foarte interesate de ”tricolor”.

Dacă varianta Rus pică, formaţia poloneză ar putea să îl oferteze pe Nedelcearu, deşi sursa citată punctează că pretenţiile financiare ale lui Crotone ar fi peste bugetul de 600.000 de euro al celor de la Lech Poznan.

Dacă nu va reuşi să pună mâinile pe niciunul dintre internaţionalii români, campioana Poloniei s-ar putea reorienta către internaţionalul finlandez Robert Ivanov, notează jurnaliştii de la Weszlo.

Afla mai multe despre: lech poznan 

viewscnt
Articole similare