Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Messi, şi Modric îl contrazice pe Mbappe: ”Mondialul este mai dificil. Fiecare are părerea sa”

După Messi, şi Modric îl contrazice pe Mbappe: ”Mondialul este mai dificil. Fiecare are părerea sa”

EURO

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) este de partea lui Lionel Messi (36 de ani), care s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute recent de Kylian Mbappe (25 de ani).

Modric, de partea lui Messi şi contra lui Mbappe

Kylian Mbappe a afirmat că un turneu final de Campionat European este mai dificil de câştigat decât unul de Campionat Mondial, dar Lionel Messi l-a contrazis, precizând că trebuie luate în considerare şi celelalte mari naţionale ale lumii, precum cele din America de Sud.

Tot în contradicţie cu atacantul Franţei s-a situat şi Luka Modric, colegul său de la echipa la care s-a transferat, Real Madrid. Căpitanul Croaţiei i-a împărtăşit punctul de vedere al lui Messi cu privire la acest subiect de dezbatere.

”Este adevărat că la EURO sunt meciuri între cele mai bune echipe din Europa, dar la Cupa Mondială sunt şi Argentina, Brazilia, Uruguay şi Chile, echipe mari.

Nu îmi place să fac comparaţii, dar cred că Mondialul este mai dificil, pentru că sunt echipe din toată lumea. Înţeleg ce a spus Mbappe, dar pentru mine este mai dificilă Cupa Mondială, însă fiecare are părerea sa”, a declarat Modric.

Kylian Mbappe a fost campion mondial cu Franţa în 2018, vicecampion mondial în 2022 şi vicecampion european în 2016.

Messi, despre declaraţiile lui Mbappe

”Mbappe a spus asta? El s-a gândit măcar şi la echipele din America de Sud? Mbappe a mai vorbit despre lucrurile astea şi înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanţă competiţiei în care joacă. 

Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, echipe care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares”, afirma Messi.

Afla mai multe despre: luka modriceurokylian mbappelionel messi 

viewscnt
Articole similare