Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E cel mai mare mafiot”. Cine este ”capul răutăţilor” la FCSB, în cantonamentul din Turcia: ”Tot timpul ne minte”

”E cel mai mare mafiot”. Cine este ”capul răutăţilor” la FCSB, în cantonamentul din Turcia: ”Tot timpul ne minte”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (24 de ani) a făcut dezvăluiri interesante şi a povestit cum se distrează jucătorii vicecampioanei României în cantomamentul din Turcia.

Pentru pregătirea de iarnă din acest an, FCSB a optat pentru un cantonament în Turcia, la Antalya.

În aşteptarea primului meci de verificare din această perioadă, pe lângă sesiuni de antrenamente, jucătorii mai au parte şi de timp liber.

Darius Olaru, despre unul dintre coechipierii de la FCSB: ”E cel mai mare mafiot”

Darius Olaru, unul dintre cei mai importanţi jucători al roş-albaştrilor, a povestit cum se distrează el şi colegii săi în cantonamentul din Turcia.

Mijlocaşul a dezvăluit că atmosfera este una excelentă în cadrul lotului şi că jucătorii preferă să joace cărţi, arie unde foarte priceput se dovedeşte a fi Vali Creţu.

”Ne jucăm foarte mult, ne strângem într-o cameră şi avem un joc, Mafia. Ne jucăm toţi. Creţu e cel mai mare mafiot, tot timpul ne minte (n.r. râde).

Ne simţim bine, este o atmosferă bună, încercăm să o păstrăm aşa şi sper ca, odată cu reluarea campionatului, prin rezultate să continuăm cu aceeaşi atmosferă.

(n.r. despre titlu) Să sperăm, am recuperat destul de multe puncte şi sperăm ca la finalul sezonului să fim noi pe primul loc”, a declarat Olaru, în cantonamentul din Antalya.

Dar nu totul este lapte şi miere la FCSB. Reprezentanţi ai clubului bucureştean nu au primit acceptul celor de la FC Hermannstadt de a filma amicalul sibienilor din Antalya.

Afla mai multe despre: fcsbolarucretu 

viewscnt
Articole similare