Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Turcii i-au decis soarta lui Moruţan. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Galatasaray în privinţa transferului mijlocaşului român

E gata! Turcii i-au decis soarta lui Moruţan. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Galatasaray în privinţa transferului mijlocaşului român

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a avut parte de un sezon greu la Galasaray, iar antrenorul Domenec Torrent a luat o decizie în privinţa viitorului său.

Transferat în vara lui 2021 pentru o sumă de 4,1 milioane de euro, cu bonusuri incluse, Olimpiu Moruţan a devenit al doilea jucător român transferat de turci în acea perioadă de mercato.

Alex Cicâldău făcuse deja pasul la Istanbul, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro, urmând să aibă un sezon mult mai bun decât conaţionalul său.

Olimpiu Moruţan a început bine la Galata, cu goluri şi pase decisive încă din primele meciuri, dar forma sa s-a schimbat rapid.

Românul a început să ”dispară” în momente importante şi şi-a pierdut locul din primul 11 al fostei campioane a Turciei.

Nici echipa nu mergea mult mai bine, astfel că başkanii l-au înlocuit pe Fatih Terim cu Domenec Torrent, fostul secund al lui Pep Guardiola.

Venirea spaniolului pe bancă ar fi putut reprezenta un nou început pentru Moruţan, dar românul a început să primească şi mai puţine şanse.

Antrenorul lui Galatasaray s-a decis în privinţa lui Olimpiu Moruţan

S-a zvonit că, după doar un sezon, fostul jucător de la FCSB ar putea pleca din Turcia, poate chiar la fosta echipă, iar presa din Turcia anunţă că Domenec Torrent s-a decis în privinţa sa.

Conform publicaţiei Fanatik, antrenorul Galatei ar dori să îi mai dea o şansă lui Moruţan şi ar urma să îl includă, pe cât posibil, în primul 11 la următoarele meciuri.

Doar cinci etape au rămas din campionatul Turciei, iar Galatasaray nu are şanse să prindă cupele europene, dar nici şanse mari să retrogradeze.

Aşadar, urmând să dispute mai multe meciuri ”lipsite de consecinţe”, Torrent ar fi dornic să îi ofere o nouă şansă lui Moruţan.

În cazul în care ”tricolorul” îşi va revenii şi va impresiona, acesta ar putea avea posibilitatea să continue la Galata.

Totuşi, dacă demonstrează aceeali formă ca până acum, este foarte probabil că nu va mai face parte din lotul formaţiei pregătite de Torrent din sezonul viitor.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare