Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o zi care rămâne în istorie”. Ce a observat Gică Hagi în echipa României de pe stadion: ”Din tribună mi-a plăcut” | EXCLUSIV

”E o zi care rămâne în istorie”. Ce a observat Gică Hagi în echipa României de pe stadion: ”Din tribună mi-a plăcut” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a reuşit un triumf uluitor la debutul la Campionatul European din Germania, iar acest succes obţinut contra selecţionatei similare a Ucrainei i-a scos pe stradă pe românii din ţară şi din diaspora. Gică Hagi (59 de ani) a vorbit la superlativ despre ”tricolori”.

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din grupa E de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen.

Golurile ”tricolorilor” au marcat prin Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce România a scris istorie la debutul de vis la EURO 2024

La finalul meciului, au curs reacţiile pozitive şi laudele la adresa naţionalei României. ”Regele” Gică Hagi nu a lipsit de pe lista celor care i-au felicitat pe tricolori.

”Totul a fost perfect, atât pe teren, cât şi în tribună! Am avut şi bilete bune, la VIP. Am stat sus cu un prieten şi totul a fost perfect. Suporterii au făcut o atmosferă... Au câştigat şi eu precum băieţii pe teren, totul a fost fantastic. 

Vorbim doar că toate vin la timpul lor, noi am avut timpul nostru, iar aceşti băieţi au făcut totul perfect, cu stafful, cu cei din jurul lor. E o zi care rămâne în istorie cu un rezultat foarte bun şi meritul este al lor total. Tactic, pe ambele faze au jucat perfect, au alergat defensiv mult şi ofensiv ştiam că au calitate.

Printre cele mai bune meciuri. Mereu am avut momente când am făcut meciuri foarte bune, dar acesta poate e cel mai bun, cel mai înalt, iar mie din tribună mi-a plăcut mult. Au făcut totul perfect. Am anticipat nişte rezultate, vedem ce facem în grupă, ne concentrăm pe următorul meci şi vom vedea”, a declarat Hagi, pentru Orange Sport.

Reacţia lui Mircea Lucescu, un alt mare ”greu” din istoria fotbalului românesc, după România - Ucraina 3-0

”Abia am început. Vreau să vă spun un singur lucru. Victoria este importantă doar dacă aduce o altă victorie. La cum am jucat în seara asta, putem juca împotriva oricărei echipe.

Am câştigat în întrecerea galeriilor. Mi-a plăcut foarte mult cum s-au îmbrăcat toţi în galben. Au cântat imnul la unison, au încurajat echipa permanent. Jucătorii au câştigat în teren duelurile indiviudale.

Toată lumea se aştepta ca ucrainienii să fie superiori din punctul ăsta de vedere. (n.r. Putem visa la optimi?) În primul rând să trecem de grupe. Evoluţia noastră a fost declanşată de o greşeală foarte mare a lui Lunin. Ai noşti au plecat foarte bine pe contraatac.

Ai noştri au făcut faţă fără niciun fel de problemă. Este o victorie senzaţională pentru fotbalul românesc. Edi merită felicitări din plin. (n.r. Este antrenor mare Edi Iordănescu?) Deocamdată, prin acest meci, a arătat că ştie ce vrea. Nu a schimbat stilul de joc, organizarea jocului, şi am făcut un meci memorabil”, afirma Mircea Lucescu, la PRO TV.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationala romaniaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare