Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El trebuia să execute”. Golul României care a stârnit lungi controverse. Mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: ”Trebuie să intervii” | EXCLUSIV

”El trebuia să execute”. Golul României care a stârnit lungi controverse. Mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: ”Trebuie să intervii” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Daniel Paraschiv (23 de ani) a debutat cu gol la echipa naţională a României. Atacantul celor de la FC Hermannstadt a punctat din penalty în meciul amical cu Republica Moldova, iar momentul a lansat o discuţie lungă în studioul Orange Sport.

România a învins-o fără mari emoţii pe Republica Moldova, scor 5-0. Printre marcatori s-a numărat şi Daniel Paraschiv, care a înscris din penalty golul al patrulea al ”tricolorilor”, la doar două minute după ce a intrat pe teren.

”El trebuia să execute”. Golul lui Paraschiv din penalty a stârnit controverse. ”Trebuie să intervii” | EXCLUSIV

Penalty-ul a fost scos tot de el, iar faptul că acelaşi Paraschiv a luat hotărât mingea în braţe şi s-a dus cu ea spre punctul cu var pentru a executa lovitura de pedeapsă a stârnit o discuţii lungi între Basarab Panduru şi Constantin Zotta.

Panduru consideră că era un moment în care selecţionerul Edi Iordănescu putea să intervină între jucătorii săi.

”(n.r. despre tupeul lui Paraschiv care ia mingea pentru a bate penalty-ul, unul scos tot de el) Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Pe mine mă interesează dacă el trebuia să bată.

Mai ales când se ajunge la formula asta, cred că trebuie să intervii (n.r. selecţionerul Edi Iordănescu). Trebuie să intervii: <<Bate ăla, care trebuie să bată!>>. De asta spun şi eu, că nu ştiu ce a fost. Poate el l-a pus pe Paraschiv.

(n.r. câţi executanţi pui?) Pui doi-trei, pe care nu-i scoţi, teoretic. Dar tu poţi, în momentul ăla, când sunt jucători care nu ştiu ce se întâmplă la echipa naţională, tu poţi să spui că bate Olaru sau altcineva. Dacă ia cineva mingea... (n.r. ridică din umeri)”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Constantin Zotta este de părere că Darius Olaru, mijlocaşul FCSB-ului, era primul executant al echipei naţionale din jucătorii care erau pe teren la momentul respectiv.

”Sunt curios dacă era 0-0 şi era meci de calificare, dacă se ducea şi lua aşa repede mingea. Eu nu cred că Paraschiv trebuia să execute înaintea lui Olaru, care execută şi la echipa de club, o face bine, a dat gol important, când nu a fost Radunovic în teren”, a adăugat şi Zotta.

Panduru a completat ideea colegului său de la Orange Sport, dar nu crede că Olaru a vrut să bată penalty-ul.

”Olaru am impresia că nu vrea să bată 11 metri. Nu cred că e un executant bun de 11 metri, dar nici Paraschiv o fi vreun mare executant”, a concluzionat fostul internaţional român.

Afla mai multe despre: echipa nationalaparaschiv 

viewscnt
Articole similare