Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Mirel Rădoi depinde un viitor titular al echipei naţionale. Mesaj pentru fostul selecţioner: ”Dacă începe să joace acolo...” | EXCLUSIV

De Mirel Rădoi depinde un viitor titular al echipei naţionale. Mesaj pentru fostul selecţioner: ”Dacă începe să joace acolo...” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) a propus un nou titular care să ocupe în viitor postul de fundaş stânga al echipei naţionale. Deşi l-a criticat în urmă cu o lună, fostul internaţional este convins că dacă acesta prinde un transfer la Universitatea Craiova, va deveni un alt jucător.

România a câştigat partida amicală cu Republica Moldova, scor 5-0, iar discuţiile din jurul selecţionatei conduse de Edi Iordănescu au continuat, de data aceasta în prim plan fiind un post cheie din teren.

De Mirel Rădoi depinde un viitor titular al echipei naţionale. Mesaj pentru fostul selecţioner: ”Dacă începe să joace acolo...” | EXCLUSIV

Într-o discuţie cu privire la cine ar putea fi o variantă pentru postul de fundaş stânga al echipei naţionale, pe lângă Andrei Borza, jucătorul Farului, Basarab Panduru îl propune şi pe Valentin Ţicu, fotbalistul celor de la Petrolul.

Expertul Orange Sport precizează că dacă apărătorul lateral ar ajunge la Universitatea Craiova, acolo unde este dorit de Mirel Rădoi, ar putea să ajungă la naţionala României.

”Asta spun, poate îl dai pe Ţicu, dacă el se duce la Craiova şi începe să joace acolo cu Rădoi, poate el să fie (n.r. fundaşul stânga al echipei naţionale)”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În ultima perioadă, titularul postului de fundaş stânga la echipa naţională a fost Nicuşor Bancu, căpitanul Craiovei.

L-a criticat în urmă cu o lună: ”Nu ăsta e viitorul şi nu aşa ajungi fotbalist de naţională”

”Mă dezamăgeşte, l-am lăudat pe Ţicu, am spus că are calitate. Cea mai mare calitate a lui este stângul ăla, interiorul ăla, eu de mult nu am văzut centrări cum dă Ţicu.

Am şi spus, dacă jucătorul ăsta nu ajunge la naţională, nu ajunge din cauza lui, pentru că are calitate. Dar văd acum că nu poate să fugă! El nu poate să fugă, să se ţină de Cordea, nu ştiu dacă are vreo problemă.

Faptul că el după toate lucrurile pe care le face, nu bune, pleacă direct la vestiar, nu se duce la antrenor, nu se duce la bancă, nu se duce la nimeni, aşa a părut, sper să nu greşesc, mă pune pe gânduri, nu îmi place ce se întâmplă.

Nu ăsta e viitorul şi nu aşa ajungi fotbalist de naţională. Fotbalist de naţională ajungi dacă poţi să îl faci pe Cordea să nu treacă niciodată de tine şi dacă eşti fotbalist adevărat, ai greşit, dă mâna cu toată lumea, eşti schimbat, asta e.

Nu îţi convine, că eşti căptianul echipei? Nu îl lăsa pe Cordea să treacă de tine”, afirma Panduru, la Orange Sport, după Petrolul - FCSB 0-2.

Afla mai multe despre: ticuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare