Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a auzit ce salariu îi pregăteşte Gigi Becali şi a răspuns fără să stea pe gânduri: "Nu-mi pasă dacă sunt sărac sau bogat"

Elias Charalambous a auzit ce salariu îi pregăteşte Gigi Becali şi a răspuns fără să stea pe gânduri: "Nu-mi pasă dacă sunt sărac sau bogat"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), este aproape de a aduce titlul, iar acesta a reacţionat, după ce finanţatorul Gigi Becali a anunţat că-i măreşte contractul, dacă va califica echipa în grupele Champions League.

Elias Charalambous a reacţionat după ce a auzit ce salariu îi pregăteşte Gigi Becali

FCSB defilează în campionat, este la 10 puncte în faţa urmăritoarelor din Superliga, iar din sezonul următor vor fi atacate grupele Champions League. Pentru a-l motiva pe Elias Charalambous, Gigi Becali a transmis că îi va face un salariu de cinci ori mai mare, cu o primă la fel de importantă. 

Elias Charalambous, care e remunerat cu 5.000 de euro pe lună, a reacţionat. 

"Cel mai important pentru noi e să înţelegem că nimic nu e terminat. Mai avem şapte meciuri plus cel de mâine, mai sunt 21 de puncte la mijloc, foarte multe de jucat. Vedeţi că orice echipă poate produce surprize.

Nu-mi pasă dacă sunt sărac sau bogat, banii nu sunt importanţi pentru mine", a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinţei de presă organizate de FCSB. 

Duminică, de la 21:00, CFR Cluj primeşte vizita FCSB, în Gruia, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Ştim că ne aşteaptă încă un meci greu, împotriva unei echipe care a jucat foarte bine în ultimul meci, câştigând în deplasare împotriva unui adversar dificil (n.r. - Rapid). Am arătat de la începutul acestui play-off că suntem într-un moment foarte bun.

Cu siguranţă au un antrenor (n.r. - Ovidiu Hoban), pentru că atunci când au câştigat cu Rapid au avut pe cineva pe bancă, un antrenor. Trebuie să fim corecţi, rezultatul nu a fost obţinut doar de jucători, au avut nevoie şi de un antrenor ca să fie acolo.

Am văzut că au schimbat câteva lucruri în stilul lor de a juca. Îi analizăm, ştim foarte bine că şi ei ne-au analizat", a mai spus antrenorul FCSB, Elias Charalambous, înainte de meciul cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: elias charalambousgigi becalisalariu elias charalambous 

viewscnt
Articole similare