Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a vorbit la superlativ despre Mihai Lixandru. ”Se antrenează admirabil. Sunt foarte fericit pentru el”

Elias Charalambous a vorbit la superlativ despre Mihai Lixandru. ”Se antrenează admirabil. Sunt foarte fericit pentru el”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile la finalul meciului dintre FC Botoşani şi FCSB. Tehnicianul cipriot al vicecampioanei României a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Lixandru, autorul unicului gol al meciului.

Charalambous recunoaşte că FCSB un meci grozav. ”Ştiam că o să suferim, dar e bine că am câştigat”

”A fost vânt mult în prima repriză. Ştiam că o să suferim. Am făcut ceea ce trebuia când am avut mingea. Nu am jucat cel mai bun fotbal al nostru, dar e bine că am câştigat. Am avut discuţii cu Lixandru când nu juca, dar felul cum se antrena era admirabil. Sunt foarte fericit pentru el. Va fi un sezon greu şi vom avea nevoie de toţi jucătorii.

Le mulţumesc mult fanilor”, a spus Elias Charalambous, după meciul cu FC Botoşani.

Graţie acestei victorii, FCSB este lider în Superligă, cu 29 de puncte, cu patru mai multe decât rivala CFR, dar şi cu un meci în plus.

”Presiunea primului titlu după nouă ani este pozitivă”

Mihai Lixandru a marcat un gol de trei puncte pentru FCSB în deplasarea de la Botoşani, la finalul căreia roş-albaştrii s-au impus cu 1-0.

”Ne bucurăm că am luat cele trei puncte, dar sperăm pe viitor să jucăm mai bine decât azi. Suntem conştienţi că lumea avea aşteptări mai mari de la noi. Putem spune că am intrat puţin în jocul adversarilor, dar sunt sigur că vom arăta un fotbal mai bun din următoarele meciuri. În fiecare an s-a dorit foarte mult titlul la FCSB. Este normal să ne apese, dar este o presiune pozitivă.

(n.r. despre meciurile echipei naţionale) Le ţin pumnii din tot sufletul. Avem şanse mari să ne calificăm la EURO”, a spus Mihai Lixandru, după meciul de la Botoşani. 

 

Afla mai multe despre: superligafcsbfc botoşani 

viewscnt
Articole similare