Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous l-a elogiat pe fostul jucător de la FCSB, după victoria cu Voluntari: ”Este o legendă în România”

Elias Charalambous l-a elogiat pe fostul jucător de la FCSB, după victoria cu Voluntari: ”Este o legendă în România”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile după ce FCSB s-a impus pe terenul lui FC Voluntari în etapa cu numărul 28 din Superligă.

Charalambous răsuflă uşurat după FC Voluntari 1-2 FCSB: ”Atitudinea s-a schimbat în repriza a doua”

Antrenorul cipriot al liderului a recunoscut că FCSB a suferit în prima repriză, dar a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru repriza secundă, în care Coman a fost decisiv cu o ”dublă”. Charalambous a vorbit la superlativ despre Mihai Pintilii, secundul său, care a fost eliminat de Sebastian Colţescu în prima repriză.

”În primul rând, felicitări jucătorilor. V-am spus înainte de meci că va fi un joc foarte dificil. În prima repriză nu am intrat în meci aşa cum trebuia. Nu am început meciul bine, am primit gol. Am vorbit cu jucătorii la pauză să schimbăm câte ceva. Ei au făcut foarte bine ce au făcut. Am devenit mult mai agresivi. Atitudinea s-a schimbat.

În prima repriză a fost vorba de atitudine. Lipsa de agresivitate s-a văzut. Totul s-a schimbat însă în repriza a doua. Am schimbat câteva lucruri. Avem nevoie de astfel de jucători care fac diferenţa. Am câştigat trei puncte. Iar acum trebuie să ne refacem. Urmează un meci greu. Felicitări jucătorilor, mulţumim fanilor.

Miculescu a intrat bine, dar toate schimbările au fost bune. Întotdeauna mulţi dintre jucătorii care intră de pe bancă schimbă jucătorii.

(n.r. despre cartonaşul roşu primit de Mihai Pintilii) A fost o discuţie. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo. Arbitrul a decis, Pintilii ştim că e o legendă în România. A cerut să fie respectat, vrem să împărţim această victorie cu Pantea”, a spus Charalambous după meci.

VIDEO cu cartonaşul roşu primit de Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: superligafcsbmihai pinitliielias charalambous 

viewscnt
Articole similare