Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era mai bun la 17 ani!” Gigi Becali nu îşi explică declinul jucătorului de la FCSB: ”A pierdut toate mingile”

”Era mai bun la 17 ani!” Gigi Becali nu îşi explică declinul jucătorului de la FCSB: ”A pierdut toate mingile”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu a fost pe deplin mulţumit de succesul FCSB-ului de la Voluntari. Patronul liderului şi-a criticat jucătorii, cei mai ”şifonaţi” fiind Tavi Popescu şi Luis Phelipe.

”Criza” prin care trece fostul star de la FCSB, o enigmă pentru Gigi Becali: ”A căzut”

Gigi Becali i-a luat în colimator pe Tavi Popescu, Mihai Lixandru şi Luis Phelipe după jocul de la Voluntari şi a susţinut că echipa sa putea pierde puncte preţioase din cauza formei slabe arătată de cei trei.

Patronul FCSB-ului a pus declinul lui Tavi Popescu din ultimele sezoane pe seama fizicului şi a declarat că acesta era mai bun la 17 ani decât în acest moment.

”Tavi Popescu să înţeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări cu jucători care nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari.

Cu Tavi Popescu nu ştiu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingiile. Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să îşi revină.

Schimbările au fost un exemplu pentru jucători. Un duş rece, să înţeleagă că fotbalul e război. Dacă eşti relaxat, îţi fură varza. Am intrat prea relaxaţi, prea lenţi”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a marcat trei goluri şi a pasat decisiv de trei ori în 28 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB. Cota lui Tavi Popescu (21 de ani) este estimată de Transfermarkt la 3.400.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare