Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A rămas puţină răbdare cu el". Are doar două luni la FCSB, dar Gigi Becali s-a convins: "Am vrut să îl schimb în minutul 25 cu Voluntari"

"A rămas puţină răbdare cu el". Are doar două luni la FCSB, dar Gigi Becali s-a convins: "Am vrut să îl schimb în minutul 25 cu Voluntari"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a tras câteva concluzii despre fotbaliştii pe care i-a văzut în victoria cu FC Voluntari. "Şifonat" a ieşit Luis Phelipe (23 de ani), cel care a fost schimbat la pauză şi în privinţa căruia afaceristul a tras semnalul de alarmă.

Toţi fotbaliştii schimbaţi la pauză l-au dezamăgit pe Gigi Becali, în Voluntari - FCSB 1-2

FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Florinel Coman a întors soarta partidei în doar câteva minute, cu două goluri fulgerătoare. 

La finalul celor 90 de minute, Gigi Becali a spus că a remarcat jocul slab din prima repriză. Pentru că a fost dezamăgit de Octavian Popescu, Mihai Lixandru şi Luis Phelipe, aceştia n-au mai ieşit pe teren şi pentru repriza a doua. 

"Jucătorii să înţeleagă că ăsta e un exemplu şi să nu se mai întâmple. E război, dacă eşti relaxat îţi fură mingea, noi am intrat lenţi, apoi au fost trei schimbări. Tavi Popescu să înţeleagă că fotbalul nu merge cu pipăitul mingii, că e război fotbalul. Luis Phelipe le-a pierdut pe toate şi l-am schimbat, trei schimbări cu jucători care n-au contat, Lixandru, Tavi Popescu şi Luis Phelipe şi atunci te bate Voluntari dacă ai trei jucători care nu joacă.

Cu Baba Alhassan am controlat tot jocul la mijlocul terenului, are stăpânire de sine, nu se precipită, nu are frică de nimic", a spus Gigi Becali, pentru Prima Sport

Luat în vizor de Gigi Becali, Luis Phelipe a fost aproape să fie schimbat în minutul 25

La doar două luni de când a ajuns la FCSB, de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, Luis Phelipe a ajuns pe lista fotbaliştilor atenţionaţi de Gigi Becali. Finanţatorul i-a reproşat faptul că a pierdut mingea de mai multe ori şi doar MM Stoica a împiedicat schimbarea brazilianului în minutul 25, în victoria cu FC Voluntari. 

"A rămas puţină răbdare cu Luis Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile, parcă nu mai e jucătorul ăla, nu mai driblează pe nimeni, pasează la adversar, pierde mingile. O să vedem la anul, că acum meciuri tari şi nu mai avem timp să-l vedem pe Luis Phelipe. Acum joc cu Baba Alhassan în locul lui, clar, iar dacă e să fac schimbare îl bag pe Miculescu, nu pe el"

Ei ştiu că dacă pierd mingea, la pauză sunt schimbaţi. Pe Luis Phelipe am vrut să îl schimb în minutul 25, am vorbit cu Meme şi a zis: <<Bă, Gigi, lasă-l până la pauză>>. Nu se poate să pierzi toate mingile în halul ăsta.

(n.r. Tavi Popescu) Să mizăm pe el totuşi, să avem încredere în el, să îi dăm credit, pentru că nu se poate. El era mai bun la 18 ani decât acum. Era jucătorul de bază. Ne puneam baza în el să câştigăm jocurile.

Phelipe nici aşa, nici acolo, nici nicăieri. Le-a pierdut pe toate, dar nu e problemă pentru că va juca Baba Alhassan, iar apoi va juca Olaru. Băluţă asta va fi. Atacant, sau atacant în dreapta", a mai spus Gigi Becali. 

Şapte meciuri a jucat Luis Phelipe la FCSB, nu a marcat şi nu a pasat decisiv. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbluis phelipevoluntari fcsb 

viewscnt
Articole similare