Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este golgheterul echipei, dar a marcat un singur gol în ultimele 11 meciuri. Atacantul care le-a făcut viaţa grea granzilor CFR şi FCSB, pe picior de plecare. ”Este urmărit meci de meci!”

Este golgheterul echipei, dar a marcat un singur gol în ultimele 11 meciuri. Atacantul care le-a făcut viaţa grea granzilor CFR şi FCSB, pe picior de plecare. ”Este urmărit meci de meci!”

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre cei mai interesanţi jucători de atac din campionatul României poate pleca în continuare de la echipa la care a făcut furori în prima parte a sezonului. Totuşi, în ultimele 11 etape din Superligă, a reuşit un singur gol.

Daniel Paraschiv a fost principalul argument din teren pentru care FC Hermannstadt a cochetat la un moment dat cu poziţiile fruntaşe din Superligă.

A dat un număr de nouă goluri în prima parte a campionatului, dar randamentul său a scăzut în ultima parte a sezonului regular.

Concret, în ultimele 11 etape de campionat, a dat un singur gol, ajungând la un total de 10 în acest sezon.

În perioada de transferuri din iarnă, Paraschiv a trezit interesul mai multor echipe din străinătate, iar cele mai vehiculate nume au fost ale celor de la Bordeaux, unde a ajuns Alexi Pitu, şi Dinamo Kiev, unde era dorit insistent de Mircea Lucescu.

În cele din urmă, atacantul în vârstă de 23 de ani a decis să rămână la Sibiu şi să lupte alături de Hermannstadt pentru salvarea de la retrogradare.

Este golgheterul echipei, a marcat un singur gol în ultimele 11 meciuri şi este pe picior de plecare. ”Este urmărit meci de meci!”

Dar nu a dispărut de tot de pe lista transferurilor. Un oficial al clubului sibian a informat faptul că Daniel Paraschiv este monitorizat în continuare de echipe din străinătate, astfel că nu este exclus ca la finalul sezonului, internaţionalul român să prindă un transfer important în afara României.

”Daniel Paraschiv este deja urmărit meci de meci la Hermannstadt! Sunt oameni care vin mereu pentru el la meciurile pe care le avem. 

El este dorit de multe cluburi şi există interes şi din afara Europei pentru Paraschiv. Deocamdată, nu este însă perioadă de transferuri, vom vedea în vară ce se va întâmpla cu el”, a declarat Claudiu Rotar, conform ProSport.

Recent, pe numele lui Daniel Paraschiv au venit şi oferte din Major League Soccer, campionatul american unde evoluează şi conaţionalul Alex Măţan, fost la Rapid, în prima parte a sezonului.

Daniel Paraschiv a reuşit în actualul sezon zece goluri şi trei pase decisive în 29 de etape din Superligă. Este omul marilor meciuri.

Le-a făcut viaţa extrem de grea lui FCSB (2-2) şi CFR Cluj (2-3), în duelurile din tur. În partidele directe cu cele două echipe de top, atacantul a marcat câte un gol şi a oferit câte o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: daniel paraschivhermannstadtfcsbcfr 

viewscnt
Articole similare