Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu l-am adus aici, eu l-am dorit”. Dan Petrescu a dezvăluit de ce l-a scos din echipă pe unul dintre favoriţii săi: ”Acesta este motivul”

”Eu l-am adus aici, eu l-am dorit”. Dan Petrescu a dezvăluit de ce l-a scos din echipă pe unul dintre favoriţii săi: ”Acesta este motivul”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a prefaţat duelul cu liderul Superligii, Farul Constanţa, şi a vorbit despre situaţia unui jucător care a ieşit din graţiile tehnicianului.

CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe Farul Constanţa, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30, în derby-ul rundei cu numărul 5 din play-off-ul Superligii.

”Eu l-am adus aici, eu l-am dorit”. Dan Petrescu a dezvăluit de ce a ieşit din echipă unul dintre favoriţii săi: ”Acesta este motivul”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu, Dan Petrescu a explicat şi situaţia lui Mihai Bordeianu, mijlocaş care nu are nici măcar un minut bifat în play-off.

Antrenorul clujenilor a punctat că, în acest moment, sunt alţi jucători mai în formă decât Bordeianu, dar el trebuie să continue să muncească la antrenamente.

”Bordeianu e un jucător la fel ca şi ceilalţi. Se antrenează, ca şi atitudine nu am ce să îi reproşez, mie mi se pare că nu este într-o formă extraordinară, iar jucătorii care joacă înaintea lui merită să joace. Acesta este singurul motiv.

Am citit şi eu că Bordeianu nu joacă pentru că nu ştiu ce treabă cu banii. Păi ce treabă am eu că nu ştiu cine primeşte banii şi cine nu primeşte banii. Ce treabă am eu cu asta?

Eu decid echipa după cine ia banii şi cine nu ia banii sau se bagă peste mine cineva vreodată să mă întrebe de ce joacă ăla sau nu ăla?

Niciodată de când sunt aici nu am fost întrebat de ce joacă ăla şi nu a jucat ălalalt. Echipa o fac în funcţie de ce văd la antrenamente.

Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu l-am dorit la CFR, a jucat trei sezoane la rând, au venit alţi jucători care în momentul ăsta sunt mai în formă decât el, iar el trebuie să se pregătească şi să-mi demonstreze la antrenament.

Că dacă îmi demonstrează şi chiar la meciul cu Farul e o posibilitate să intre. Noi ne bazăm pe el foarte mult, dar în nici un caz nu voi face vreodată echipa, oriunde voi fi, dacă un jucător a luat banii sau nu a luat banii”, a declarat Petrescu, înainte de meci.

Mihai Bordeianu nu a mai evoluat în tricoul CFR-ului de la meciul cu Universitatea Craiova, din a 25-a etapă a sezonului regular, care a avut loc pe 11 februarie.

Până la rezolvarea situaţiei cu Bordeianu, CFR Cluj ar fi anunţat primul jucător de care se va despărţi la vară.

Duelul dintre liderul Farul Constanţa şi campioana CFR Cluj va fi transmis pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare