Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu vreau să-l bat pe el şi el pe mine”. Gică Hagi, nerăbdător să se dueleze din nou cu Dan Petrescu. Absenţele Farului înaintea meciului cu CFR Cluj

”Eu vreau să-l bat pe el şi el pe mine”. Gică Hagi, nerăbdător să se dueleze din nou cu Dan Petrescu. Absenţele Farului înaintea meciului cu CFR Cluj

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) se va duela din nou cu Dan Petrescu (55 de ani), de această dată în cadrul primei etape din Superligă în 2023. Va fi un duel de care pe care între liderul campionatului şi campioana ediţiei trecute.

În acest sezon, Hagi şi Petrescu s-au întâlnit de două ori. În turul campionatului, la sfârştitul lunii august, Farul s-a impus cu 3-1 în faţa lui CFR Cluj, iar în partida din Cupa României, în luna decembrie, cele două echipe au remizat scor 0-0.

Gică Hagi, nerăbdător de un nou duel cu Dan Petrescu: ”Eu vreau să-l bat pe el şi el vrea să mă bată pe mine”

În conferinţa de presă premergătoare duelului cu CFR-ul lui Dan Petrescu, din returul campionatului, Gică Hagi a afirmat că abia aşteaptă să se confrunte din nou cu fostul lui coleg de la echipa naţională.

”Regele” se aşteaptă la un meci foarte echilibrat, în care se poate întâmpla orice, dar doreşte să ia cele trei puncte necesare pentru a-şi consolida poziţia în vârful ierarhiei din Superligă.

”Primul meci… nu se putea să începem mai bine, cu campioana României acasă. E un meci foarte greu, mereu au ieşit meciuri bune între noi.

E un meci echilibrat, deschis la orice, ne dorim să-l câştigăm. Adversarul e competitiv, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea lui, ei au o mentalitate de învingători.

Popescu e suspendat, Mateus nu e încă pregătit. Toţi cei care au semnat, şi noi ceilalţi, suntem pregătiţi să începem cu o victorie. Am încercat să găsim jucători pentru posturile deficitare.

Eu vreau să-l bat pe el şi el vrea să mă bată pe mine, cu siguranţă va fi aşa întotdeauna. Şi la antrenament, fiecare voia să câştige. Noi trebuie să jucăm foarte bine, şi ofensiv şi degensiv”, a declarat Gică Hagi, înaintea duelului cu Dan Petrescu.

Farul Constanţa o va întâlni pe CFR Cluj luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 22-a din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

În clasament, Farul este lider, cu 45 de puncte, iar CFR Cluj, pe locul 2, are un punct mai puţin.

Afla mai multe despre: gica hagidan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare