You are here:

Eugen Neagoe, motivat după punctul obţinut la debutul pe banca Gloriei Buzău: "Vom facem tot ce depinde de noi"

Eugen Neagoe, motivat după punctul obţinut la debutul pe banca Gloriei Buzău: "Vom facem tot ce depinde de noi"

Gloria Buzău

Comentarii

Eugen Neagoe, noul antrenor al celor de la Gloria Buzău, a evitat eşecul la debutul său pe banca echipei nou promovate.

Fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, ultima oară pe banca celor de la FC Argeş, a revenit pe banca unei formaţii din Superliga. Neagoe l-a înlocuit pe Andrei Prepeliţă, care a rezistat opt etape pe banca formaţiei din Buzău. Neagoe a reuşit să obţină un punct pe teren propriu împotriva unei echipe neînvinse din Superliga, Oţelul Galaţi.

Oţelul Galaţi şi-a extins seria de meciuri fără înfrângere, însă, nu într-o manieră pe care şi-ar fi dorit-o antrenorul principal al echipei, Dorinel Munteanu.

Eugen Neagoe: "Trebuie să ne facem meseria, să facem tot ce depinde de noi să câştigăm"

"Fotbalul este atât de simplu, de multe ori noi îl complicăm, noi am făcut un joc bun. Am mai lucrat cu Budescu, este un jucător valoros, trec anii peste mine şi peste el, mi-aş fi dorit să aibă cu patru ani mai puţin. A alergat, dar cu mine în permanenţă s-a simţit bine, a depus un efort mare şi astăzi.

Nu trebuie să pun oamenii pe gânduri, noi trebuie să ne facem meseria, să facem tot ce depinde de noi să câştigăm puncte. La fotbal niciodată nu poţi să spui că ai făcut un joc perfect şi că nu ai făcut greşeli

Nu va fi uşor, vom facem tot ce depinde de noi ca Gloria Buzău să rămână în prima ligă, vreau să le mulţumesc suporterilor, ne-au fost de foarte mare ajutor, le-am mulţumit la finalul jocului.", a declarat Eugen Neagoe, la flash interviu.

Afla mai multe despre: gloria buzaueugen neagoesuperliga 

viewscnt
Articole similare