You are here:

Viorel Moldovan, anunţ despre noile achiziţii de la Rapid. Când pot debuta Boupendza şi N'Jie: "S-au antrenat"

Viorel Moldovan, anunţ despre noile achiziţii de la Rapid. Când pot debuta Boupendza şi N'Jie: "S-au antrenat"

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan, preşedintele celor de la Rapid Bucureşti, a anunţat ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu noile achiziţii ale echipei.

Aaron Boupendza, Clinton N'Jie, Constantin Grameni şi Tobias Christensen sunt ultimele achiziţii ale rapidiştilor din perioada de "mercato" de vară. Marius Şumudică speră ca transferurile sale să aibă efectul dorit, iar ca echipa să-şi îndeplinească obiectivele în acest sezon. Viorel Moldovan a oferit câteva informaţii despre starea celor patru jucători ajunşi recent la club.

Tobias Christensen şi Dina Grameni vor putea debuta pentru Rapid chiar la partida cu U Cluj din etapa a 9-a, în timp ce Boupendza şi N'Jie nu vor avea drept de joc pentru duelul din Giuleşti din această etapă.

Viorel Moldovan: "Sunt foarte mulţumit de noile achiziţii"

"Sunt foarte mulţumit de noile achiziţii. Cei patru jucători s-au integrat foarte natural în familia Rapid. Tobias Christensen şi Dina Grameni sunt la dispoziţia antrenorului Marius Şumudică, începând cu etapa de luni.

De asemenea, urmăm toate procedurile birocratice necesare pentru a-i avea disponibili de joc cât mai repede pe Clinton N’Jié şi Aaron Boupendza. Ambii jucători s-au antrenat astăzi cu echipa. 

Cu toate aceste detalii puse la punct, privim spre meciul de luni cu speranţă şi suntem bucuroşi că toate lucrurile merg conform planului în cazul noilor veniţi", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: rapidclinton njieaaron boupendzaviorel moldovansuperligadina gramenitobias christensen 

viewscnt
Articole similare