You are here:

Fotbalistul titular de la Rapid rupe tăcerea în cazul lui Neil Lennon: "Dacă o mai ţinea aşa, i-aş fi spus!"

Fotbalistul titular de la Rapid rupe tăcerea în cazul lui Neil Lennon: "Dacă o mai ţinea aşa, i-aş fi spus!"

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (24 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Rapid, a vorbit despre o experienţă avută cu fostul său antrenor, Neil Lennon.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a vorbit despre fostul antrenor al Rapidului, Neil Lennon. Petrila a recunoscut faptul că ideile de joc ale lui Neil Lennon nu i-au fost pe plac, iar poziţia pe care a evoluat şi sarcinile de joc nu au corespuns cu preferinţele jucătorului.

Petrila a recunoscut faptul că ideile de joc ale lui Neil Lennon nu i-au fost pe plac, iar poziţia pe care a evoluat şi sarcinile de joc nu au corespuns cu preferinţele jucătorului.

Claudiu Petrila: "Nu am apucat să-i spun, a fost totul prea din scurt"

"În viziunea lui, Lennon considera că joc mai bine acolo, dar cred că am văzut cu toţii că nu e un post care mi se potriveşte. A încercat, am încercat şi eu să mă adaptez cât de bine am putut, dar nu era pentru mine. Nu am apucat să-i spun asta, fiindcă a fost totul prea din scurt, dar dacă am fi continuat la fel, probabil că am fi avut un dialog despre asta, să-i spun că nu pot juca în acea poziţie", a declarat Claudiu Petrila, la GSP.

Fotbalistul care îşi doreşte să ajungă la echipa naţională a evidenţiat schimbările din jocul echipei odată cu venirea lui Marius Şumudică.

"A adus mai multă viteză în joc. Ne cere să pasăm mai repede, să căutăm mai repede spaţiile, nu doar să venim la primit. Cu siguranţă, aceste lucruri ne vor ajuta în meciurile ce vor veni", a continuat Petrila.

Doar şase meciuri a petrecut Neil Lennon pe banca giuleştenilor, până la decizia clubului de a-l îndepărta de la echipă. Marius Şumudică i-a luat locul şi speră să-şi îndeplinească principalul obiectiv, cel al calificării în play-off.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonclaudiu petrilamarius sumudica 

viewscnt
Articole similare