Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dorin Rotariu după meciul cu Voluntari: "Nu eşti nimic, eşti la fel ca ceilalţi"

EXCLUSIV | Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dorin Rotariu după meciul cu Voluntari: "Nu eşti nimic, eşti la fel ca ceilalţi"

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu a avut parte de un debut modest în tricoul celor de la FCSB, în partida de acasă, terminată 0-0, cu Voluntari iar Basarab Panduru a avut multe de spus de alegerea sa de a semna cu FCSB.

Fostul jucător de la Dinamo a bifat doar 45 de minute în partida sa de debut în tricoul lui FCSB. Echipa antrenată de Elias Charalambous nu s-a putut impune cu echipa de pe locul 13 în Superliga.

Rotariu a prins o repriză întreagă în meciul din etapa a 13-a a Superligii în care nu a impresionat. În locul său a fost introdus în teren Alex Băluţă.

Basarab Panduru a explicat presiunea resimţită de jucătorii care aleg să meargă la FCSB şi riscurile implicate acestei decizii.

"Aici nu e răbdare, acum joci 40-50 de minute, mâine 30, cred că au o frică în ei până la urmă, ăia care intră titulari nici nu ştiu, stai puţin, că trebuie să fac ceva." a declarat Basarab Panduru la Minutul 91.

Totuşi, patronul celor de la FCSB are favoriţii lui, jucători cărora nu li se aplică aceeaşi regulă din cauza prestaţiilor constante.

"În afară de cei trei, Coman, Olaru, Şut. Cei trei sunt cei mai buni pentru că joacă 90 de minute şi n-au treabă, pe mine nu mă scoate nimeni n-am treabă.

Sunt liniştiţi şi joacă bine, mai ales anul ăsta, au jucat toţi trei foarte bine, Olaru mult mai bine decât anul trecut, Coman, Şut." a continuat Panduru.

Restul jucătorilor din lotul FCSB-ului nu au parte de acelaşi lux, jucătorii fiind într-o rotaţie permanentă, cauzată de evoluţiile modeste şi de inconstanţă.

"Iar restul... Miculescu nimic, de un an şi ceva se învârte, nimic, Băluţa vine te uiţi la el, băi, ce e asta, că nu e în ordine să nu poţi da nicio pasă, probabil că şi Rotariu o să fie tot aici.

Octavian Popescu nu ştii ce e, cum e, ce mai joacă, cum mai joacă.

Niciunul dintre cei care au fost ameninţaţi că dacă în primele 45 de minute nu faci treaba, te scot, nu au făcut nimic." a fost părerea lui Basarab Panduru.

Basarab Panduru: "Eşti la fel ca ceilalţi"

Basarab Panduru nu l-a menajat pe Dorin Rotariu pentru decizia de a semna cu FCSB şi consideră că va avea aceeaşi soartă cu alţi jucători de atac care au semnat în ultimii ani cu gruparea "roş-albastră".

"Creierul cred că e tocat pe zi ce trece, nu e problema că nu ştiu ei fotbal, când vii ştii ce te aşteaptă, a venit Rotariu, ce s-a întâmplat pâna să vin eu, cu ăla, cu pla, de ce vii?

Că ai 20 de mii pe lună, şi Nea Gigi să facă ce vrea, nu ai nicio scuză când vii aici, ştiai. Vezi ce se întâmplă cu ceilalţi şi tu te duci tot acolo.

El ştie că ajunge în situaţia asta, dacă nu vii şi speri că eşti nu ştiu cum, eşti diferit de ceilalţi, cum eşti, nu eşti nimic, eşti la fel ca ceilalţi.

A sperat şi Miculescu, păi nu vezi că toţi ceilalţi dinaintea ta au sperat toţi?

Adică nu iţi dai seama că toată lumea speră înaintea ta, că tu eşti ce, eşti altfel, eşti diferit de ceilalţi?

Deci niciunul nu trebuie să se plângă, au nişte salarii grase, mari de tot, când vin sunt mulţumiţi.

Vin aici ştiind că sunt probleme astea că în altă parte nu primesc salariul ăsta şi atunci vii că ai loc, că joci 45 de minute." a încheiat Panduru.

 

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurudorin rotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare