Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Răsturnare de situaţie în relaţia Simona Halep - Patrick Mouratoglou. Avocaţii au aflat o informaţie majoră

EXCLUSIV Răsturnare de situaţie în relaţia Simona Halep - Patrick Mouratoglou. Avocaţii au aflat o informaţie majoră

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (locul 15 WTA) a ieşit din circuit, temporar, iar în acest an va încerca să-şi apere cariera. Însă, informaţii din anturajul sportivei susţin că ea ar putea reveni pe terenul de tenis alături de alt antrenor, întrucât relaţia cu antrenorul Patrick Mouratoglou s-a schimbat în ultima perioadă.

Ce se întâmplă între Simona Halep şi Patrick Mouratoglou

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

În ultimele luni, avocaţii săi au construit apărarea, în timp ce Simona Halep a analizat perspectivele sale pe terenul de tenis, iar în planurile sale de viitor Patrick Mouratoglou ar putea să nu mai fie inclus. 

Surse din anturajul jucătoarei de tenis din Constanţa susţin că o situaţia dintre cei doi s-a schimbat, faţă de prima perioadă a colaborării. 

După ce au anunţat parteneriatul în aprilie 2022, vestea contaminării cu substanţa interzisă a venit pe finalul anului, iar în spaţiul public antrenorul a susţinut nevinovăţia fostului lider mondial de fiecare dată. 

Însă, în culise, se vorbeşte despre o deteriorare a relaţiei dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, conform surselor Orange Sport. 

Momentan, nu se cunosc motivele care au dus la răcirea relaţiei. 

Aceleaşi surse din anturajul Simonei Halep susţin că ea ar putea lua în calcul să încheie colaborarea cu Patrick Mouratoglou, la aproape un an de când au făcut echipă. 

Avocaţii intuiesc pe ce perioadă se întinde suspendarea Simonei Halep

Într-o intervenţie recentă, fostul antrenorul al Simonei Halep, Darren Cahill, a susţinut că s-a făcut o descoperire importantă, în aşteptarea procesului care va avea loc la Sport Resolutions, tribunal sportiv cu sediul în Londra.

”Mă gândesc mult la Simona şi mă simt rău de fiecare dată din cauza experienţelor prin care trece. Nu am prea multe noutăţi. Din ce înţeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi şansa de a-şi prezenta cazul.

Am înţeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut”, a declarat Darren Cahill, în cadrul podcastului ”The Big Deal”.

Aceleaşi surse din anturajul sportivei susţin că avocaţii apărării se aşteaptă la o suspendare de şase luni, chiar dacă Simona Halep va demonstra că nu a luat deliberat substanţa interzisă. 

„Sportivul este întotdeauna responsabil pentru ceea ce se găseşte în corpul lui. Nu contează dacă ceea ce a luat este luat cu bunăştiinţă, întâmplător sau accidental“, spunea Christine Vişcoţel, manager de proiect, consilier în cadrul ANAD. 

Procesul este programat la începutul lunii martie, în Londra. 

 

Afla mai multe despre: simona haleppatrick mouratoglouproces simona haleprelatie simona halep patrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare