Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stadion nou pentru Dinamo! Când se va construi. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

EXCLUSIV | Stadion nou pentru Dinamo! Când se va construi. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va avea, în sfârşit, un nou stadion nou, după ce arenele din Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf au fost renovate cu ocazia EURO 2020. Demolarea şi construcţia noului stadion din Ştefan cel Mare va începe curând, actuala arenă a "câinilor" urmând să fie predată către CNI în mai 2022.

Stadionul Dinamo urmează să fie predat către Compania Naţională de Investiţii (CNI), în luna mai 2022, de ziua clubului din Ştefan cel Mare. În scurt timp după aceea, conform informaţiilor obţinut de Andrei Vochin - expertul Orange Sport -, va începe demolarea şi construcţia unui stadion de ultimă gengeraţie pentru "câini".

EXCLUSIV | Stadion nou pentru Dinamo! Când se va construi. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Andrei Vochin - consilierul preşedintelui FRF şi expert Orange Sport - a dezvăluit în direct că are informaţii despre când ar putea să înceapă procedurile construirii unui nou stadion pentru Dinamo. Potrivit lui Vochin, stadionul lui Dinamo ar urma să fie preluat de CNI în mai 2022, în jurul zilei de "naştere" a clubului.

Apoi, va urma demolarea arenei din Ştefan cel Mare şi începerea construcţiei unui nou stadion, de ultimă generaţie pentru "câini".

"De ziua lui Dinamo, care este în mai (n.r. - pe 14 mai), cred că atunci se va preda stadionul către CNI, asta însemnănd că ar demara demolarea şi apoi construcţia unui nou stadion. Aşa am auzit", a declarat Andrei Vochin, expertul Orange Sport, în direct la emisiunea Sport Report.

Vestea dată de Andrei Vochin la Orange Sport vine într-o zi în care clubul din Ştefan cel Mare a fost notificat de către Nicolae Badea, cel care deţine palmaresul şi sigla "alb-roşiilor" că nu mai pot folosi numele FC Dinamo în scop comercial.

De Nicolae Badea depinde şi construcţia unui nou stadion pentru Dinamo. Badea trebuie să-şi dea acordul pentru demolarea şi construcţia unei noi arene de nivel înalt.

Afla mai multe despre: dinamostadion nouliga 1dinamo stadionstadion dinamostadion dinamo andrei vochin 

viewscnt
Articole similare