Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exploziv! Scandal uriaş la o echipă din play-out. Suporterii s-au săturat şi au sărit la jucători. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei

Exploziv! Scandal uriaş la o echipă din play-out. Suporterii s-au săturat şi au sărit la jucători. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei

Superliga

Comentarii

Nu mai este cale de întors la FC Argeş! Suporterii s-au săturat de evoluţiile jenante ale echipei şi au sărit chiar la bătaie cu jucătorii. Cel vizat a fost în mod special căpitanul Grigore Turda, pe care îl acuză că i-ar fi înjurat în timpul meciului cu FC Voluntari.

Situaţia de la FC Argeş este în aer! Echipa nu a mai câştigat de 16 meciuri, iar fanii au ajuns la capătul răbdării.

Echipa pregătită de noul antrenor, Bogdan Argeş Vintilă, a suferit un nou eşec, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 0-2, în etapa a doua din play-out şi rămâne penultima în campionat. Doar CS Mioveni sunt mai jos decât FC Argeş.

Exploziv! Scandal grav la FC Argeş. Suporterii s-au săturat şi au sărit la bătaie. Ce jucător au luat în vizor. A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei

Ameninţaţi serios cu retogradarea, suporterii sunt hotărâţi să nu lase lucrurile aşa, astfel că au dat drumul la incidente.

Imediat după încheierea meciului, suporterii au început să lanseze injurii la adresa echipei şi a jucătorilor.

Chiar mai mult, ultraşii argeşeni s-au dus peste jucători să le ceară explicaţii pentru evoluţiile extrem de modeste, iar ţinta reproşurilor a fost căpitanul Grigore Turda.

Suporterii i-au reproşat acestuia că i-ar fi înjurat în timpul meciului, iar unul dintre ei, într-un exces de zel, ar fi lovit cu piciorul maşina lui Turda, condusă chiar de iubita acestuia, în momentul în care cei doi părăseau arena din Piteşti, conform Fanatik

Respectivul fan pus pe scandal a fost imediat imortalizat, arestat şi condus în duba Jandarmeriei.

Grigore Turda a reacţionat cu privire la incidentul în care a fost implicat cu ultraşii argeşeni.

”Ei cred că i-am înjurat şi că joc la alibi. Eu la fiecare meci joc cu infiltraţii, dar nu vreau să mai comentez mai mult. Şi aşa m-au scos pe mine ţap ispăşitor”, a declarat jucătorul, potrivit sursei citate.

Dar situaţia la FC Argeş este tensionată nu numai între suporteri şi jucători, ci şi între jucători înşişi, aşa cum s-a petrecut chiar în timpul meciului cu Voluntari.

La o lovitură liberă, congolezul Kevin Koubemba a vrut să sară la bătaie cu colegul său Andreas Calcan. Cei doi au fost cu greu despărţiţi chiar de căpitanul Girgore Turda.

Afla mai multe despre: argesturdasuporteri 

viewscnt
Articole similare