Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inedit! Florin Talpan a anunţat ce se întâmplă cu Daniel Opriţa. Antrenorul a recunoscut că se gândeşte să plece de la Steaua Bucureşti

Inedit! Florin Talpan a anunţat ce se întâmplă cu Daniel Opriţa. Antrenorul a recunoscut că se gândeşte să plece de la Steaua Bucureşti

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a revenit pe reţelele de socializare cu un nou mesaj public. El susţine că nu există modificări la nivelul băncii tehnice a echipei şi a cerut intervenţia FRF şi LPF în disputa cu FCSB.

După ce a transmis când va permite FCSB-ului să joace în Ghencea, Florin Talpan a anunţat şi soarta lui Daniel Opriţa

În ultimul său mesaj, Florin Talpan a dorit să lămurească un aspect privind situaţia băncii tehnice. Imediat după ce Steaua a pierdut cu 3-2 împotriva Oţelului Galaţi, antrenorul Daniel Opriţa a anunţat că va discuta cu conducerea privind viitorul său. 

Principalul a fost debusolat de primele 45 de minute, când moldovenii au condus cu 3-0, şi a luat în calcul inclusiv o posibilă plecare. 

La câteva zile distanţă, situaţia a fost clarificată de Florin Talpan. 

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti nu a schimbat antrenorul echipei de fotbal. 

Daniel OPRIŢA antrenează echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti încă din anul 2019 si are în continuare tot sprijinul clubului si al suporterilor stelişti pentru a-si îndeplini obiectivele cu echipa de fotbal", a transmis Florin Talpan, pe Facebook. 

Florin Talpan, o nouă intervenţie în disputa Steaua Bucureşti - FCSB

De asemenea, juristul CSA a cerut, din nou, respectarea deciziilor instanţelor, în disputa Steaua Bucureşti - FCSB. 

"Potrivit Legii Sportului nr. 69 / 2000, articolul 45, cluburile sportive deţin EXCLUSIVITATEA:

- dreptului de folosinţă asupra siglei/emblemei proprii

- dreptului asupra imaginii de grup sau individuale, statică şi în mişcare a sportivilor lor în echipament de concurs şi de reprezentare, când participa la competiţii în numele respectivei structuri;

- drepturilor de reclamă, publicitate şi de transmisie radio şi televiziune la competiţiile pe care le organizează sau la care participă, după caz.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este UNICUL PROPRIETAR legal al numelui si al mărcii “Steaua Bucuresti”.

Vă reamintim faptul că, potrivit deciziilor definitive ale instantelor, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti nu a înstrăinat niciodată numele, marca sau palmaresul către alte entităţi sportive sau comerciale.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit definitiv, încă din anul 2014, faptul că societatea FC FCSB SA a folosit ilegal si fără niciun drept numele si marca “Steaua Bucuresti”. 

Ulterior, în anul 2016, Curtea de Apel Bucuresti a interzis societătii comerciale FC FCSB SA orice fel de asociere cu numele “Steaua” sau “Steaua Bucuresti”, fără acordul proprietarului legal al mărcii – Clubul Sportiv al Armatei STEAUA. Decizia Curtii de Apel a rămas definitivă după ce ÎCCJ a respins, în anul 2018, recursul depus de societatea FC FCSB S.A. în acest caz.

În acest context, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti solicită Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să ia toate măsurile necesare pentru respectarea Legii Sportului si pentru respectarea deciziilor definitive ale instantelor române.

FRF şi LPF ar trebui să intervină de urgentă în acest caz. FRF şi LPF trebuie să oblige angajaţii societăţii FC FCSB SA să renunţe la furtul de identitate si la orice fel de asociere cu numele “Steaua Bucuresti”, atâta timp cât în competiţia organizată de LPF nu există în acest moment absolut niciun club care poartă numele STEAUA BUCUREŞTI", a mai scris juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan. 

Afla mai multe despre: daniel opritaflorin talpandaniel oprita 

viewscnt
Articole similare