Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Benzema, hat-trick incredibil în doar şapte minute, în Real Madrid - Real Valladolid! Francezul i-a răspuns de la distanţă rivalului Lewandowski

VIDEO | Benzema, hat-trick incredibil în doar şapte minute, în Real Madrid - Real Valladolid! Francezul i-a răspuns de la distanţă rivalului Lewandowski

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (35 de ani) a avut o primă repriză de vis în meciul Real Madrid - Real Valladolid, una în care a reuşit un hat-trick în doar şapte minute.

VIDEO | Benzema, hat-trick incredibil în doar şapte minute! Francezul i-a răspuns lui Lewandowski

Real Madrid şi Real Valladolid s-au întâlnit în etapa a 27-a din La Liga. 

La o zi după ce rivalii de la Barcelona au făcut instrucţie cu ultima clasată, Elche, scor 4-0, ”galacticii” au răspuns şi ei cu patru goluri date până la pauză.

Trei dintre ele au fost reuşite de Karim Benzema. După ce Rodrygo a deschis scorul în minutul 22, golgheterul francez şi-a început recitalul.

A marcat toate cele trei goluri într-un interval de doar şapte minute (29, 32 şi 36). Ultimul gol a fost unul de toată frumuseţea, reuşit cu o execuţie acrobatică.

Video Gol 1

Video Gol 2

Video Gol 3

Cu această triplă, Benzema i-a răspuns astfel rivalului de la Barcelona, Lewandowski, care a făcut şi el un meci bun contra lui Elche, cu două goluri şi un assist.

Cei doi sunt principalii marcatori din La Liga. Polonezul Barcelonei are 17 goluri, în timp ce francezul lui Real a ajuns al doilea în clasament, cu 14 reuşite.

Totodată, aceştia se vor confrunta în El Clasico, la mijlocul săptămânii viitoare, pentru un loc în finala Cupei Regelui.

Afla mai multe despre: benzemareal madridla liga 

viewscnt
Articole similare